Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Τρόμος για τον κορωνοϊό και στο Μπάκιγχαμ: Ακυρώνει τις δημόσιες εμφανίσεις της η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Πήρε τα μέτρα της!

13 Μαρτίου 2020 20:35
Τρόμος για τον κορωνοϊό και στο Μπάκιγχαμ: Ακυρώνει τις δημόσιες εμφανίσεις της η Βασίλισσα Ελισάβετ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κορωνοϊός σαρώνει και στην Βρετανία και η βασίλισσα Ελισάβετ, ηλικίας 93 ετών, ακύρωσε δημόσιες εμφανίσεις της για την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά η αιτία είναι η επιδημία του νέου κορωνοϊού, όπως έγινε γνωστό από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Δείτε, επίσης, 7+1 τροφές που η Βασίλισσα δεν τρώει.

ακυρώνει τις δημόσιες εμφανίσεις λόγω κορωνοϊού η Ελισάβετ

«Ως ένα λογικό προληπτικό μέτρο και για πρακτικούς λόγους δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών, έγιναν αλλαγές στο πρόγραμμα των καθημερινών υποχρεώσεων της βασίλισσας για τις επόμενες εβδομάδες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο γιος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Κάρολος, ανέβαλε, από την πλευρά του, το προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα ταξίδι του σε Βοσνία, Κύπρο και Ιορδανία.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η φωτογραφία που μαρτυρά την κατάστασή της και προκαλεί ανησυχία στο Παλάτι!

Η βασίλισσα Ελισάβετ αν και παρέμεινε κομψή καθώς κατευθυνόταν προς το Βασιλικό Παρεκκλήσι όλων των Αγίων στο Royal Lodge Windsor σήμερα το πρωί, η εμφάνισή της προκάλεσε ανησυχία. Δείτε την στο Athensmagazine.gr!

Η Αυτού Μεγαλειότητα, είναι πλέον 93 ετών, εμφανίστηκε στωική στο εβδομαδιαίο προσκύνημα, όπου παρευρίσκεται, και σύμφωνα με πηγές είναι «πολύ στενοχωρημένη και συντρετριμμένη»

Ο λόγος είναι ότι ο εγγονός της ο Άρτσι Μάουθμπάτεν Γουίντσορ είναι απίθανο να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, αν και όπως θα δείτε εδώ, αναμενόταν να επιστέψει για τα γενέθλιά του, αυτή την ημερομηνία.

Η μητέρα του, η Μέγκαν Μάρκλ, 38 ετών, θα επιστρέψει με τον σύζυγο της πρίγκηπα Χάρι, 35 ετών, από τον Καναδά για τις τελευταίες επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις του ζευγαριού - αλλά δεν αναμένεται να φέρει τον γιο της ηλικίας εννέα μηνών.

Πιστεύεται ότι ο Άρτσι, ο οποίος έχει έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος, θα παραμείνει με την νταντά του Sussexes και με τη φίλη της Μέγκαν.

Μέγκαν Μάρκλ αγκαλιά με τον γιο της

Κοιτάζοντας ευθεία, η βασίλισσα της φαινόταν συνήθως, όπως πάντα ο εαυτός της, καθώς παρακολούθησε σήμερα την εκκλησιαστική υπηρεσία.

Φορούσε ένα μπλε καπέλο και ένα εκλεπτυσμένο σακάκι, συνδυασμένο με σκούρο κόκκινο κραγιόν και γυαλιά ηλίου.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει δύο διαφορετικές ημερομηνίες τα γενέθλιά της - Δεν πάει το μυαλό σας στον λόγο

Το γνωρίζατε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει δύο διαφορετικές μέρες για να γιορτάζει τα γενέθλιά της; Πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που το κάνει αυτό και η απορία μας είναι τεράστια.

Τα πραγματικά της γενέθλια είναι στις 21 Απριλίου, καθώς γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926. Στη συνέχεια, γιορτάζει τα δεύτερα, που είναι και δημόσια γιορτή, στο δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου.

Πολλά δεν γνωρίζουμε για την ζωή της, όπως για τους κώδικες που έχουν στο Παλάτι, και περνάνε ακόμα και από τον τρόπο που κρατάει την τσάντα της η Βασίλισσα, όπως θα δείτε εδώ. Γιατί λοιπόν δύο γενέθλια για τη Βασίλισσα και πώς τα γιορτάζει;

Στο παρελθόν, οι επίσημοι εορτασμοί των γενεθλίων ενός βασιλιά ή Βασίλισσας στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιούνταν σε μια μέρα που δεν είναι τα πραγματικά γενέθλιά τους.

Η παράδοση των δύο γενεθλίων ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 250 χρόνια από τον βασιλιά Γιώργο Β 'το 1748.

Γεννήθηκε τον Νοέμβριο, που δεν φημίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον καλό καιρό του. Αλλά ο βασιλιάς Γιώργος ήθελε να είναι μια μεγάλη δημόσια γιορτή - και ο Νοέμβριος δεν ήταν η ώρα να το κάνει.

Έτσι, δεδομένου ότι τα πραγματικά γενέθλιά του δεν θα ήταν μια καλή εποχή του χρόνου για μια παρέλαση γενεθλίων, αποφάσισε να το συνδυάσει με μια ετήσια στρατιωτική παρέλαση το καλοκαίρι, όταν ο καιρός θα ήταν καλός.

Και γι 'αυτό ξεκίνησε η παράδοση για τον μονάρχη!

Βασίλισσα Ελισάβετ μωρό

Η βασίλισσα περνάει συνήθως τα γενέθλιά της με την οικογένειά της, αν και θα υπάρξουν ειδικοί εορτασμοί στο Λονδίνο προς τιμήν της.

Θα υπάρξει ένας χαιρετισμός 41 πυροβόλων όπλων στο Hyde Park, χαιρετισμός 21 πυροβόλων όπλων στο Windsor Great Park και χαιρετισμός 62 πυροβόλων όπλων στον Πύργο του Λονδίνου.

Για τα «επίσημα» γενέθλιά της τον Ιούνιο, η ημέρα είναι δημόσια γιορτή με μια μεγάλη παρέλαση στο Λονδίνο με τίτλο Trooping the Color.

 

Ροή ειδήσεων

Share