Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πώς η Βασίλισσα Ελισάβετ περνάει μηνύματα μέσω της τσάντας της; Υπάρχει λόγος που την κρατάει πάντα έτσι

Τι σημαίνει όταν στριφογυρίσει το δαχτυλίδι της;

25 Φεβρουαρίου 2020 19:10
Πώς η Βασίλισσα Ελισάβετ περνάει μηνύματα μέσω της τσάντας της; Υπάρχει λόγος που την κρατάει πάντα έτσι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είχατε παρατηρήσει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ κρατάει με συγκεκριμένο τρόπο την τσάντα της στις δημόσιες εμφανίσεις της; Υπάρχει λόγος που το κάνει αφού με αυτόν τον τρόπο στέλνει μηνύματα και επικοινωνεί!

Όλα είναι υπολογισμένα για την Βασίλισσα, ακόμα και τα ρούχα που διαλέγει να φοράει, αφού όπως θα δείτε εδώ υπάρχει λόγος που είναι πάντα φωσφοριζέ.

Η Σάλι Μπέντελ Σμιθ, βιογράφος της βασιλικής οικογένειας, λέει ότι η Βασίλισσα έχει πάντα μέσα στην τσάντα της ένα καθρεφτάκι, ένα κραγιόν, μερικές μέντες, ένα στυλό και τα γυαλιά μυωπίας της. Τις Κυριακές παίρνει και μερικά διπλωμένα χαρτονομίσματα για δωρεές στην Εκκλησία.

Ωστόσο, η Βασίλισσα κυρίως χρησιμοποιεί την τσάντα της ως ένα είδος δείκτη: με την βοήθειά της γνωστοποιεί στο προσωπικό πότε θέλει να φύγει από μια εκδήλωση.

Αυτά είναι κάποια από τα παραδείγματα:

Αν ενώ μιλάει με κάποιον μετατοπίσει την τσάντα της από το ένα χέρι στο άλλο, οι αυλικοί καταλαβαίνουν ότι είναι έτοιμη να τελειώσει αυτή την συζήτηση. Ωστόσο, δεν θα παρατηρήσετε καν αυτή την κίνηση, γιατί είναι πολύ διακριτική. Για παράδειγμα, θα σας πλησιάσει κάποιος και θα σας πει “Κύριε, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι θα ήθελε να μιλήσει μαζί σας”.

Αν η Βασίλισσα τοποθετήσει την τσάντα της πάνω στο τραπέζι, θέλει η παρούσα εκδήλωση να σταματήσει μέσα στα επόμενα 5 λεπτά.

Βάζοντας την τσάντα της στο πάτωμα, η Αυτού Μεγαλειότης δείχνει ότι δεν βρίσκει καμία ευχαρίστηση στην συζήτηση και θα ήθελε μια κυρία στην αναμονή να την βοηθήσει.

Η δραματική κίνηση, όμως, είναι αν στριφογυρίσει το δαχτυλίδι της. Αυτό σημαίνει, ότι η βασίλισσα πρέπει να “διασωθεί” αμέσως.

Ας ελπίσουμε, ότι αν σταθείτε τυχεροί και μιλήσετε στην Αυτού Μεγαλειότης, δεν θα παρατηρήσετε κανένα από τα παραπάνω σημάδια και θα θεωρήσει την παρέα της ευχάριστη.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστικό για τα νύχια της που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα!

Τι συμβαίνει με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τα χέρια της; Στις περισσότερες εμφανίσεις της είναι με γάντια και καλύπτει τα δάχτυλα της. Το μυστικό για τα νύχια της δεν το γνώριζαμε έως σήμερα!

Η Βασίλισσα της Αγγλίας έχει κάποιες παραξενίες και εμμονές. Μια από αυτές έχει να κάνει με τα νύχια της και συγκεκριμένα με ένα χρώμα νυχιών που δεν βγάζει από πάνω της!

Το χρώμα των νυχιών της, παραμένει το ίδιο από το 1989, είναι από την Essie, μία απαλή ροζ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα.

Σύμφωνα με το επίσημο site της Essie, η Βασίλισσα επιλέγει την ίδια απόχρωση από τότε που η αισθητικός του παλατιού έστειλε ένα γράμμα στην εταιρία ζητώντάς τους ένα βερνίκι «τέτοιας απόχρωσης που μόνο ένα βασιλικό μέλος θα φορούσε».

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share