Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Αποκάλυψη στο Μπάκιγχαμ! Αυτή τη μέρα θα δούμε ξανά τον γιο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Δείτε πότε!

2 Μαρτίου 2020 15:48
Αποκάλυψη στο Μπάκιγχαμ! Αυτή τη μέρα θα δούμε ξανά τον γιο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο χρόνος περνά για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι μόλις τελειώσει ο Μάρτιος θα έχουν χάσει όλα τους τα βασιλικά αξιώματα, ξεκινώντας μαζί με τον γιο τους, Άρτσι, την ανεξάρτητη οικονομικά ζωή τους.

Σε λίγες μέρες, μάλιστα, και συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου, ο Άρτσι αναμένεται να γίνει ενός έτους και είναι απορίας άξιο, το πότε θα τον ξαναδούμε σε κάποιο «κλικ» του φακού. Από τότε, άλλωστε, που το ζευγάρι πήγε να μείνει στον Καναδά, δεν τον έχουμε δει σχεδόν ποτέ, ενώ γενικά αν αναζητήσει κανείς φωτογραφίες του στο διαδίκτυο, δε θα βρει εύκολα. Δείτε και τη συνεργασία κορυφής με τον Jon Bon Jovi για τον Χάρι.

Ο Χάρι και Μέγκαν, βέβαια, έχουν προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποφύγει τα «φώτα» ο γιος τους και να μεγαλώσει σαν... κανονικός άνθρωπος, μακριά από την φήμη που φέρνει το βασιλικό παλάτι. Ίσως, δηλαδή, να ήταν και ένας από τους λόγους, που αποφάσισαν να παραιτηθούν, ενώ όταν γεννούσε η Μέγκαν Μαρκλ, οι πληροφορίες έρχονταν... με το σταγονόμετρο.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ Άρτσι

Πέραν, δηλαδή, των φωτογραφιών του από τη βάπτιση, το περίφημο ταξίδι στην Αφρική, τα Χριστούγεννα και μία μόλις από το Βανκούβερ, δεν μπορεί να βρει κανείς άλλες. Τις περισσότερες εξ όσων αναφέρθηκαν, άλλωστε, τις ανήρτησε το ίδιο το ζευγάρι στους λογαριασμούς του, δημιουργώντας και την απορία του τι θα συνέβαινε αν... δεν αναρτούσαν ούτε αυτές.

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί και να γνωρίζουμε πότε θα δούμε την επόμενη φωτογραφία του Άρτσι. Αυτή θα είναι, λογικά, στη συμπλήρωση του ενός έτους ζωής για τον ίδιο, με τα γενέθλιά του να είναι στις 6 Μαΐου. Μπορεί, τότε, να υπάρξει μια οικογενειακή φωτογραφία στα social media, άρα και ευκαιρία να δούμε τον Άρτσι.

Και για το μέλλον, βέβαια, δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να δούμε όσα «κλικ» του θέλουμε. Ο Χάρι ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει να μεγαλώνεις στη βασιλική οικογένεια και θέλει να κρατήσει το γιο του μακριά από όλο αυτό το κλίμα.

Παράλληλα, καλό είναι το ζευγάρι να αρχίσει να... βρει το σχολείο, όπου θα σπουδάσει το σπλάχνο τους. Αρκετά είναι αυτά, που επικρατούν ως υποψηφιότητες και σε περίπου δύο χρόνια, ο Χάρι και η Μέγκαν θα πάρουν την απόφασή τους.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share