Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνεργασία... κορυφής του Πρίγκιπα Χάρι με τον Jon Bon Jovi! Βγάζουν το δικό τους τραγούδι! (video)

Μεγάλη συνάντηση στην Abbey Road!

29 Φεβρουαρίου 2020 15:15
Συνεργασία... κορυφής του Πρίγκιπα Χάρι με τον Jon Bon Jovi! Βγάζουν το δικό τους τραγούδι! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πρίγκιπας Χάρι γύρισε στη Βρετανία χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ, ώστε να παραστεί σε ορισμένες εκδηλώσεις, που είχε προγραμματισμένες, και στο πλαίσιο της επίσκεψής του βρέθηκε χθες (28/2) στην Abbey Road, για να κάνει την ηχογράφηση ενός τραγουδιού με τον Jon Bon Jovi.

Ο παραιτηθείς Πρίγκιπας και ο μύθος της ροκ μουσικής συναντήθηκαν στο διάσημο στούντιο του εν λόγω δρόμου της Αγγλίας, ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βγάλουν ένα αποτέλεσμα, που θα καθηλώσει τον κόσμο. Αυτή είναι και μία από τις πρώτες πράξεις του Χάρι, στην πρώτη του επιστροφή από τον Καναδά, όπου μένει με τη Μέγκαν και τον γιο τους, Άρτσι. Δείτε, επίσης, ποια είναι τα σπουδαία νέα για το πριγκιπικό ζευγάρι.

Κάτω από έναν γκρίζο και βροχερό ουρανό, ίδιον του κλίματος στη Βρετανία, οι δυο τους βρέθηκαν μπροστά στους φωτογράφους, που περίμεναν για ένα καλό κλικ. Μετά τις φωτογραφίες, πέρασαν στο στούντιο και φαίνεται να το απόλαυσαν, καθώς στην έξοδό τους γελούσαν και συζητούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο βίντεο, που ανήρτησε ο Δούκας του Σάσεξ με τη συνάντησή τους, ακούγεται ο Jon Bon Jovi να του δίνει μερικές συμβουλές για το πώς να τραγουδήσει το τραγούδι «Unbroken», που ο καλλιτέχνης εξήγαγε το 2019. «Τραγουδήστε όπως το κάνετε στο σπίτι σας. Πάρτε τον χρόνο σας και αναπνεύστε», λέει ο Bon Jovi, με τον Χάρι να σχολιάζει πως «είπα ότι θα προσπαθήσω».

Προς το παρόν, βέβαια, κανένα κομμάτι της ηχογράφησης δεν έχει δημοσιευθεί, αλλά οι φαν του Χάρι περιμένουν να ακούσουν με αγωνία το τραγούδι. Από αυτό και μόνο μπορεί κανείς να βγάλει το συμπέρασμα, ότι τα κέρδη για τον Πρίγκιπα δε θα είναι λίγα.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες συνάντησαν τα μέλη της χορωδίας των Invictus Games, σε μια εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Πρίγκιπα Χάρι, με σκοπό τη βοήθεια σε βετεράνους στρατιωτικούς, που έχουν πληγεί σε πολέμους. Μαζί με δύο μέλη της χορωδίας, έκαναν ένα... remake της φωτογραφίας του θρυλικού άλμπουμ των Beatles, που τους απεικονίζει στην Abbey Road.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share