Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

7+1 τροφές που η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν τρώει ποτέ!

Θα έχει τους λόγους της!

12 Μαρτίου 2020 19:23
7+1 τροφές που η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν τρώει ποτέ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βασίλισσα Ελισάβετ τον Απρίλιο θα γίνει 64 ετών και όλοι απορούν με την άψογη εμφάνισή της αλλά και με την κατάσταση της υγείας της. Φυσικά, εκτός της καλής ζωής πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και η καλή διατροφή. Η Βασίλισσα λοιπόν έχει προσωπικό διατροφολόγο που της βγάζει συγκεκριμένο ΄πρόγραμμα διατροφής ανά εβδομάδα.

Είναι όμως και οκτώ τροφές που η Βασίλισσα δεν καταναλώνει ποτέ! Μερικές τις έχει απαγορεύσει ο διατροφολόγος της και άλλες δεν τις τρώει από επιλογή. Ποιες είναι όμως αυτές;

Ζυμαρικά

Έχει απαγορεύσει στον προσωπικό της σεφ να μαγειρεύει ζυμαρικά, όταν δεν πρόκειται για επίσημο δείπνο.

Πατάτες

Η Βασίλισσα κρατάει γερά τις αντιστάσεις της στο άμυλο, βγάζοντας από το μενού και τις πατάτες.

Μισοψημένο κρέας

Μπορεί η καλή κοινωνία να τρώει το κρέας μισοψημένο ή ελαφρώς ψημένο, όμως, η Βασίλισσα δεν το ρισκάρει και θέλει τη μπριζόλα της καλοψημένη.

Άσπρα αυγά

Η Βασίλισσα προτιμά τα καφέ αυγά, επειδή πιστεύει ότι έχουν καλύτερη γεύση και περισσότερα Ωμέγα-3. Αν και σύμφωνα με τους ειδικούς, ως προς το τελευταίο, αν ισχύει, η διαφορά με τα λευκά είναι απειροελάχιστη. Επίσης, ως προς τη διατροφική αξία δεν έχουν διαφορά, όμως, οικονομικά, τα καφέ αυγά είναι πιο ακριβά.

Σκόρδο και κρεμμύδι

Ο λόγος εδώ είναι προφανής.

Ψωμί

Αν είναι να φάει, προτιμά την κόρα.

Φρούτα εκτός εποχής

Δεν υπάρχει περίπτωση να φάει φρούτο που δεν είναι στην εποχή του. Ακόμη και για τις φράουλες, που είναι οι αγαπημένες της, θα περιμένει τη σεζόν τους για να τις απολαύσει.

Ζάχαρη

Η Βασίλισσα πίνει το τσάι της με λίγο γάλα και σκέτο.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο περίεργο συνήθειο που έχει η Βασίλισσα, δείτε εδώ το λόγο που δεν έχει αλλάξει χρώμα στα νύχια της εδώ και 30 χρόνια!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι... Fashionista!

Είναι γνωστό πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει πάντα πολύ προσεγμένη εμφάνιση και οι ντουλάπες της στο παλάτι βρίθουν από ρούχα και κυρίως από ταγέρ σε εντυπωσιακά έντονα χρώματα. Το Athensmagazine.gr μάλιστα σας είχε αποκαλύψει και τον λόγο που η Βασίλισσα προτιμάει να φοράει φωσφοριζέ ρούχα.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έβαλε τα γιορτινά του και όλοι στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι busy με τις προετοιμασίες. Η βασίλισσα Ελισάβετ ακολουθεί πιστά τα εθιμοτυπικά και τις παραδόσεις.

Σύμφωνα με την Άντζελα Κέλι, την ενδυματολόγο της βασίλισσας, η Ελισάβετ είναι πολυάσχολη την ημέρα των Χριστουγέννων καθώς έχει πολλούς καλεσμένους και δεξιώσεις. Έτσι, πρόκειται να αλλάξει και πολλά ρούχα!

Στο βιβλίο της, «The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe», η Κέλι αναφέρει: «Μπορεί να αλλάξει πολλές φορές outfit σε μία μέρα. Μπορεί να είναι πέντε ή ακόμη και επτά».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share