Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια του μετά την "μπόρα" των προηγούμενων ημερών!

Σπάει την σιωπή του!

14 Νοεμβρίου 2019 18:59
Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια του μετά την

Μετά την "μπόρα" των προηγούμενων ημερών, και δεν εννοούμε της κακοκαιρίας "Βικτώρια", αλλά αυτή που προκλήθηκε από τα σχόλια στην εκπομπή «Μεσημέρι» , ο Γιώργος Λιάγκας σπάει την σιωπή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Βούιξε η πιάτσα για σχέση με συνεργάτιδά του! Δείτε το πρόσωπό της

Να υπενθυμίσουμε ότι περιγελούσαν για την παρενόχληση που βίωσε μια φοιτήτρια στην βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της. Ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγνώμη, μετά από παρέμβαση του ΕΣΡ.

Με ένα στόρι στο instagram, φαίνεται να έχει ξεπεράσει όσα συνέβησαν, και να απολαμβάνει την λιακάδα στον Σαρωνικό μετά τη χθεσινή κακοκαιρία, σχολιάζοντας: «Μετά την καταιγίδα, πάντα η μέρα είναι πιο όμορφη…». Μάλλον είναι και ένας μικρός υπαινιγμός...

Υπενθυμίζεται πως εκτός από την απόφαση που θα λάβει το ΕΣΡ, ο Γιώργος Λιάγκας προβλέπεται να λογοδοτήσει και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το συγκεκριμένο θέμα.

Μπελάδες για τον Γιώργο Λιάγκα!

Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από τους αστεϊσμούς με την της φοιτήτριας υπόθεση στο ΑΠΘ. Φαίνεται ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.. Μετά το ΕΣΡ θα λογοδοτήσει και στο πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ)!

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Μεγάλη αποκάλυψη! Αυτή είναι η καταγωγή του!

Σύμφωνα με την Ελένη Ανδριανού, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο πραγματοποίησε συνεδρίαση για το ζήτημα του Γιώργου Λιάγκα, κατά την οποία αποφάσισε ομόφωνα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή.

Ανάμεσα στις ποινές που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Λιάγκας είναι η προσωρινή ή οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Επιπλέον, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, το Πειθαρχικό αναμένεται να καλέσει σε εξηγήσεις τον Γιώργο Λιάγκα.

Το Πρωτοβαθμιο Πειθαρχικο της ΕΣΗΕΑ ασκησε σημερα διωξη κατα του Γ Λιαγκα ...Η αποφαση ηταν ομοφωνη

Posted by Ελενη Ανδριανου on Monday, November 11, 2019

Γιώργος Λιάγκας: Θα μείνετε άναυδοι μόλις μάθετε πόσα χρήματα έχασε στο χρηματιστήριο ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε και τα έχασε στο χρηματιστήριο! Θα μείνετε άναυδοι μόλις μάθετε το ποσό.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση της Δήμητρας Ματσούκα, η οποία είπε πως στο παρελθόν έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο για σίριαλ που πρωταγωνιστούσε. Στο σημείο να σας θυμίσουμε την εξομολόγηση του παρουσιαστή για το διαζύγιο!

Όπως αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας, έχει πάρει στο παρελθόν για εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι το ποσό των 12.000 ευρώ.

"Δεν είναι πολλά τα λεφτά που έπαιρνε η Ματσούκα. Οι μισθοί των ηθοποιών ήταν 20.000-30.000 ευρώ το επεισόδιο. Για τα πρωτοκλασάτα ονόματα. Αυτά τα χρήματα υπήρχαν πριν από 8-10 χρόνια. Κι εγώ έχω βγάλει λεφτά από την τηλεόραση. Απλώς μου τα έφαγαν στο χρηματιστήριο. Έχω πάρει για επεισόδιο εβδομαδιαίου τηλεπαιχνιδιού 12.000 ευρώ το επεισόδιο. Να πω ψέματα; Έχω πάρει" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Τελικά είναι σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου;

Είναι σε σχέση ο Γιώργος Λιάγκας με την Κάλια Ελευθερίου; Αυτή είναι η αλήθεια και μίλησε ανοιχτά ο παρουσιαστής στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν όλο το καλοκαίρι να ζει έναν όμορφο έρωτα με την συνεργάτιδα του στην εκπομπή. Επίσης μίλησε και για δημοσιεύματα που αναφέρουν τα παιδιά του!

"Κάλια τα περιοδικά λένε ότι τα έχουμε. Είμαστε σε τρία περιοδικά εξώφυλλο και πως έχουμε περάσει έναν φλογερό Αύγουστο μαζί. Δεν τα έχουμε προφανώς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας με την Κάλια Ελευθερίου να απαντάει: «Αυτά κάνεις και μου κόβεις την τύχη μου κατάλαβες; Συγνώμη να σας πω κάτι όταν λένε ότι τα έχεις με κάποιον που δεν τα έχεις, δεν σου κόβουν την τύχη σου;".

Μάλιστα, ο παρουσιαστής συνέχισε να λέει με χιουμοριστική διάθεση: "Δεν είμαι εγώ τύχη; Συγνώμη ρε παιδιά επειδή έχω πέντε κιλά παραπάνω; Θα βάλω την Συνατσάκη να σε κράξει. Δεν είναι μπούλινγκ αυτό που υφίσταμαι; Μπορεί να σου ανεβάσει τις μετοχές, να λένε “τα έχεις με τον Λιάγκα κάτσε να την φλερτάρουμε και εμείς”".

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share