Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγησή του για το διαζύγιο! "Όταν χωρίσαμε με την Φαίη..."

Μίλησε για πρώτη φορά!

25 Σεπτεμβρίου 2019 15:24
Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγησή του για το διαζύγιο!

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το διαζύγιο! "Όταν χωρίσαμε με την Φαίη Σκορδά, ο μικρός μας..."!

Στο σημείο να σας θυμίσουμε ότι την Τρίτη (24/09) ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκτός εκπομπής! Τι συνέβη;

Όλα ξεκίνησαν όταν η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής! Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά της, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Εδώ και έναν χρόνο ο γιος μου βλέπει τον Τάσο σαν τον ήρωα της ζωής του. Η κόρη μου είναι κολλημένη πάνω μου». Με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε αποκαλύψεις για το διαζύγιο του από τη Φαίη Σκορδά και τη σχέση του με τους γιους του μετά από αυτό.

«Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Τελικά είναι σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου;

Είναι σε σχέση ο Γιώργος Λιάγκας με την Κάλια Ελευθερίου; Αυτή είναι η αλήθεια και μίλησε ανοιχτά ο παρουσιαστής στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν όλο το καλοκαίρι να ζει έναν όμορφο έρωτα με την συνεργάτιδα του στην εκπομπή. Επίσης μίλησε και για δημοσιεύματα που αναφέρουν τα παιδιά του!

"Κάλια τα περιοδικά λένε ότι τα έχουμε. Είμαστε σε τρία περιοδικά εξώφυλλο και πως έχουμε περάσει έναν φλογερό Αύγουστο μαζί. Δεν τα έχουμε προφανώς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας με την Κάλια Ελευθερίου να απαντάει: «Αυτά κάνεις και μου κόβεις την τύχη μου κατάλαβες; Συγνώμη να σας πω κάτι όταν λένε ότι τα έχεις με κάποιον που δεν τα έχεις, δεν σου κόβουν την τύχη σου;".

Μάλιστα, ο παρουσιαστής συνέχισε να λέει με χιουμοριστική διάθεση: "Δεν είμαι εγώ τύχη; Συγνώμη ρε παιδιά επειδή έχω πέντε κιλά παραπάνω; Θα βάλω την Συνατσάκη να σε κράξει. Δεν είναι μπούλινγκ αυτό που υφίσταμαι; Μπορεί να σου ανεβάσει τις μετοχές, να λένε “τα έχεις με τον Λιάγκα κάτσε να την φλερτάρουμε και εμείς”".

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share