Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος για δημοσιεύματα! Τι ακριβώς συνέβη;

Ο παρουσιαστής προειδοποιεί!

13 Σεπτεμβρίου 2019 15:09
Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος για δημοσιεύματα! Τι ακριβώς συνέβη;

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας για δημοσίευμα γνωστή εφημερίδας με τα παιδιά του, λέγοντας πως γράφει ότι τα έθεσε σε κίνδυνο.

Ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του δεν έκρυψε την ενόχληση του και απείλησε πως από την επόμενη φορά θα απαντάει με αγωγές. Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά! Τι του είπε;

«Δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δεν διαβάζω τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Δείτε τι γράφει ένας δημοσιογράφος που υποτίθεται έκανε ρεπορτάζ. “Φάουλ από τον Λιάγκα” λέει ο τίτλος. Και λέει μέσα πως ο ενθουσιασμός της στιγμής παρέσυρε τον παρουσιαστή που έθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά του και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Διότι απαγορεύεται να έχεις παιδιά σε τζετ σκι. Ένας λοιπόν, να μην τον χαρακτηρίσω δημοσιογράφο, θεώρησε πως θα με πλήξει γράφοντας πως είμαι κακός πατέρας.

Αυτά εγώ θέλω να ξέρετε δεν θα τα αφήσω αναπάντητα. Δεν θα κάνω αγωγή. Θα την χαρίσω την πρώτη φορά. Από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές. Το συγκεκριμένο τζετ σκι έχει άδεια για τρία άτομα. Το λιμενικό δεν απαγορεύει να επιβαίνουν ανήλικοι σε τζετ σκι, αρκεί αυτός που οδηγεί να έχει δίπλωμα. Έχω δίπλωμα 30 χρόνια και φοράγαμε και οι τρεις σωσίβιο. Και το τι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μου αφήστε να το ξέρω καλύτερα εγώ και η μάνα τους. Και όχι εσύ κύριε συνάδελφε» είπε εκνευρισμός ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: youweekly.gr

Γιώργος Λιάγκας: ''Ο Μαραβέγιας είναι απαράδεκτος!" (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της εκπομπής του "έκραξε" τον Κωστή Μαραβέγια, λέγοντας πως είναι απαράδεχτος!

Ο παρουσιαστής ήταν φανερά ενοχλημένος με την στάση του!

Η αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια από την ομάδα του The Voice προκάλεσε την αντίδραση και τα "αιχμηρά" σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, στην εκπομπή του στο ΣΚΑΪ!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως: «Ο Μαραβέγιας την έκανε τελευταία στιγμή χωρίς καν να ενημερώσει. Απαράδεκτος. Λίγες ώρες πριν. Ένας επαγγελματίες δεν ενημερώνει λίγες ώρες πριν κάνει το ποστάρισμα ότι "εγώ τελικά θα την κάνω και δεν θα είμαι στο show". Έτσι λειτουργώ εγώ. Δεν τα βρήκαν στα λεφτά προφανώς, αλλά δεν το κάνεις έτσι. Αυτά είναι βλακείες, δικαιολογίες».

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο!

Έχετε δει το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο; Θα πάθετε πλάκα!

Ως γνωστόν, ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύει τα νησιά και τη θάλασσα, ενώ μάλιστα τον χειμώνα, παρόλο το κρύο συνεχίζει να κολυμπά και να κάνει βόλτες με το φουσκωτό του σκάφος!

Ο παρουσιαστής, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις Κυκλάδες και ιδιαίτερα στην Τήνο! Εκεί έχει μια εξοχική κατοικία και περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε δύο φωτογραφίες από το σπίτι - παλάτι του!

Αμαξάρα: Δείτε τι αυτοκίνητο οδηγάει ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον χωρισμό του με την Φαίη!

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον χωρισμό του έχει ανανεωθεί.

Ο παρουσιαστής έχει αδυνατίσει αρκετά και όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε χρόνια να είναι τόσο αδύνατος. Και πάλι μαζί Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας για χάρη των παιδιών τους!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον απαθανάτισε σε παλαιότερή του έξοδό του με πολυτελές διθέσιο, σπορ αυτοκίνητο.

Όπως έχει γίνει γνωστό είχε παραχωρήσει το μεγάλου κυβισμού τζιπ του στη Φαίη Σκορδά για να μπορεί να μετακινείται με τα παιδιά τους.

Ελεύθερος κι ωραίος ο Γιώργος Λιάγκας!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share