Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

"Ηφαίστειο" στο σ@ξ... είναι διάσημη ηθοποιός!

Για ποια αγαπημένη ηθοποιό πρόκειται;

31 Ιουλίου 2019 14:55

Πολλοί εξ ημών, όταν σκεφτόμαστε την ηθοποιό Nicole Kidman, σχηματίζουμε στο μυαλό μας την εικόνα μίας ψυχρής γυναίκας. Κι όμως είναι μια ηθοποιός που στην προσωπική της ζωή κολάζει μέχρι και "αγγέλους"!

Κάτι η όψη της, κάτι η πάντα αψεγάδιαστη εικόνα της, κάτι οι εγκρατείς τρόποι της, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε εύκολα ότι στην ερωτική της ζωή μετατρέπεται σε… «ηφαίστειο». Κι όμως, αν πιστέψουμε τον σύζυγό της Keith Urban, η Kidman είναι κάτι παραπάνω από θερμή γυναίκα. Μα τι συμβαίνει σε αυτό το κορίτσι; Τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της, σοκάρουν τους θαυμαστές της!

Για τον λόγο αυτό, ο τραγουδιστής σύζυγός της, της αφιέρωσε το τραγούδι που έγραψε με τον τίτλο «Gemini». Οι στίχοι αποκαλύπτουν πολλά για τις συνήθειές της στο κρεβάτι!

Όταν έγινε γνωστό ότι οι στίχοι είναι για εκείνη, η 52χρονη ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις. Μιλώντας στο ραδιόφωνο δήλωσε σχετικά: «Δεν λογοκρίνω την τέχνη του, αλλά είναι λίγο άβολο. Βέβαια είναι καλύτερο από το να έλεγε: Θεέ μου, πόσο βαριέμαι.

Προσπάθησε λίγο, Nicole!», αποδεικνύοντας ότι δεν χάνει το χιούμορ της ακόμα και όταν ο σύζυγός της τη φέρνει σε δύσκολη θέση. Τι αναφέρουν όμως οι στίχοι που την έκαναν να νιώσει άβολα;

Σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο o Τζόνι Ντεπ: ''Έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου!''

Η μάχη στα δικαστήρια συνεχίζεται για το πρώην ζευγάρι Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντμε κατηγορίες για κακοποίηση και άσκηση βίας εκατέρωθεν. Η Άμπερ Χερντ έχει κατηγορήσει τον σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» για κακοποίηση κομίζοντας στο δικαστήριο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Ο Τζόνι Ντεπ από την άλλη ισχυρίζεται ότι στο πλαίσιο καβγά η Χερν του πέταξε αντικείμενο το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματίσει το δάκτυλό του. Σκηνές βίας έχουν περιγράψει από την πλευρά τους και οι δύο γνωστοί ηθοποιοί με πιο πρόσφατη την καταγγελία του Ντεπ ότι η Άμπερ στον περίφημο καβγά του 2015 έσβησε ένα τσιγάρο πάνω στο μάγουλό του.


Τον περασμένο Απρίλιο το Associated Press ανέφερε ότι η 32χρονη Άμπερ Χερντ ζήτησε από δικαστήριο της Βιρτζίνια να απορρίψει την μήνυση που υπέβαλλε ο Τζόνι Ντεπ ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια, για άρθρο που είχε γράψει η ηθοποιός παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018. Τελικά η υπόθεση θα εκδικαστεί στην πολιτεία της Βιρτζίνια, αν και η Χερντ είχε ζητήσει να μεταφερθεί η διαδικασία στην Καλιφόρνια.


Στην πρόσφατη αγωγή της η ηθοποιός αποκαλύπτει δώδεκα (υποτιθέμενα) περιστατικά βίας εναντίον της, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου με τον Ντεπ. Μπορεί να έμειναν παντρεμένοι μόνο έναν χρόνο, ήταν όμως αρκετό διάστημα για να δει το πιο εφιαλτικό πρόσωπο του Ντεπ. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών, έγινε «τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλoτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει.


Τον Δεκέμβριο του 2015, τα πράγματα ξέφυγαν τελείως όταν ο Τζόνι Ντεπ «της ξερίζωσε μεγάλες τούφες μαλλιών» και τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει από την μύτη της. Προσκόμισε στο δικαστήριο και φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν.

Τώρα ο 56χρονος ηθοποιός κατηγορεί την 33χρονη Άμπερ σύμφωνα με δημοσίευμα του The Blast ότι στον καβγά του 2015 σε έξαλλη κατάσταση η πρώην σύζυγός του έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλό του. Εκείνη ισχυρίζεται ότι εκείνος ήταν μεθυσμένος και εκείνος ισχυρίζεται ότι εκείνη ήταν εκτός εαυτού. Υπάρχει μάλιστα μια φωτογραφία του Ντεπ, στην οποία φαίνεται σε άσχημη κατάσταση με ένα σημάδι στο μάγουλο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share