Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μα τι συμβαίνει σε αυτό το κορίτσι; Τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της, σοκάρουν τους θαυμαστές της!

Προκαλεί ανησυχία η εμφάνισή της!

26 Ιουλίου 2019 16:20
Μα τι συμβαίνει σε αυτό το κορίτσι; Τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της, σοκάρουν τους θαυμαστές της!

Είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα κορίτσια του κόσμου, με την καριέρα της να έχει ήδη εκτοξευτεί, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα στη ζωή και την καθημερινότητά της είναι ρόδινα. Τα υπερβολικά αδύνατα πόδια της, σοκάρουν τους θαυμαστές της!

Ο λόγος για την Kaia Gerber, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε στους δρόμους του Malibu, με ένα κοντό τζιν σορτσάκι πιο… λεπτή από ποτέ!

Ο φωτογραφικός φακός συγκεκριμένα, εστίασε στα πολύ αδύνατα πόδια της, κάνοντας τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν έντονα. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για την ασθενική σιλουέτα της Kaia, αν και η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα. Να σας θυμίσουμε τι έκανε έξαλλη την Lady Gaga: «Ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ.......»!

Για να δούμε.

Η κατάρρευση ενός ειδώλου: Σοκάρει η σημερινή εικόνα του πασίγνωστου ηθοποιού που δε θυμίζει σε τίποτα τις εποχές που έσπαγε ταμεία!

O κύριος της παρακάτω φωτογραφίας με τα μούσια, το γλυκό ύφος, το αθώο χαμόγελο και το κουνελάκι στην αγκαλιά (δείτε και το καροτάκι…) κάποτε -πριν από όχι και πολλά χρόνια…- ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο Χόλιγουντ. Δείτε ακόμα: Η σωσίας της Ριάνα που έριξε το διαδίκτυο!

Πόσο γρήγορα μπορούν να καταρρεύσουν τα παιδικά μας είδωλα και ειδικά οι ηθοποιοί που βλέπουμε συνέχεια;

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πασίγνωστος ράπερ συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου!

Σάλος από το πως φέρεται ο Ρόμπιν Θικ στο παιδί του!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για Stars&Tv στο Athesmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share