Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Baby shower για την Μέγκαν Μαρκλ! Η εμφάνιση της Αμάλ Κλούνεϊ!

Οι χρυσές γόβες!

21 Φεβρουαρίου 2019 14:23
Baby shower για την Μέγκαν Μαρκλ! Η εμφάνιση της Αμάλ Κλούνεϊ!

To στυλ της Mέγκαν Μαρκλ και της Αμάλ Κλούνεϊ είναι τόσο παρόμοιο που δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν μερικά ίδια κομμάτια στις ντουλάπες τους. Οι χρυσές γόβες που η Κλούνεϊ φορούσε χθες για να επισκεφτεί τη Δούκισσα είναι τόσο κοντά στο στυλ που εκείνη επιλέγει που άνετα θα την φανταζόμασταν κι εκείνη να τις φοράει.

H δικηγόρος έφτασε στο The Mark Hotel στo Upper East Side, αλλά σίγουρα δεν άφησε τον κακό καιρό της Νέας Υόρκης να επηρεάσει την εμφάνισή της. Φορούσε μια στράπλες ολόσωμη φόρμα σε φωτεινή κόκκινη απόχρωση και κρατούσε ένα clutch με λεοπάρ μοτίβο στο χέρι.

Είχε ένα σκούρο παλτό ριγμένο πάνω στους ώμους του και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι χρυσές μεταλλιζέ γόβες που με κάποιο τρόπο τη συνδέουν συναισθηματικά με τη Δούκισσα του Σάσσεξ. Θυμάστε την εμφάνιση της με εκείνο το ηλιόλουστο κίτρινο φόρεμα στο βασιλικό γάμο τον περασμένο Μάιο; Τις φορούσε και τότε.

Τα παπούτσια έχουν την υπογραφή του Gianvito Rossi, είναι χρυσά στο μπροστινό και το πίσω μέρος αλλά στο πλάι έχουν διαφανές PVC. Mάλιστα η Μαρκλ επέλεξε το ίδιο στυλ αλλά με animal print, για μια εμφάνιση στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share