Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.07μ. και κατέκτησε την κορυφή στο Βαλκανικό

Πρώτη θέση για τον Τεντόγλου(EUROKINISSI)
Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι παραμένει το απόλυτο φαβορί στο άλμα εις μήκος, κερδίζοντας την πρώτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο κορυφαίος άλτης της Ευρώπης σημείωσε άλμα στα 8.07 μέτρα και δεν χρειάστηκε καν να ολοκληρώσει όλες τις προσπάθειές του.
Πρωτιά για τον σπουδαίο αθλητή
Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε τον τελικό με ένα άκυρο άλμα, καθώς πάτησε πάνω στη βαλβίδα. Ωστόσο, στη δεύτερη του προσπάθεια έδειξε την κλάση του, πετυχαίνοντας 8.07μ., επίδοση που αποδείχθηκε υπεραρκετή για να του χαρίσει την πρώτη θέση.
Αφού εξασφάλισε την πρωτιά, αποφάσισε να μην εκτελέσει τα υπόλοιπα τέσσερα άλματα, διαχειριζόμενος σωστά τις δυνάμεις του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.






0 ΣΧΟΛΙΑ