Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Μνημείο ντροπής στο Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μες στην νύχτα ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού - Πληροφορίες για άτομο που παλεύει για τη ζωή του

Άγριες συμπλοκές στη γερμανική πρωτεύουσα - Η ενημέρωση των Αρχών για την κατάσταση που επικρατεί

26 Μαΐου 2024 07:35
Μνημείο ντροπής στο Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μες στην νύχτα ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού - Πληροφορίες για άτομο που παλεύει για τη ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατάσταση, δυστυχώς, όχι μόνο ξέφυγε για ακόμη μια φορά στο Βερολίνο, αλλά μάλιστα έχει φέρει στο σημείο να κινδυνεύει σοβαρά μια ανθρώπινη ζωή, αφού το βράδυ του Σαββάτου (26/5) και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα υπήρξαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από τον τελικό των «πρασίνων» με την Φενέρμπαχτσε για τον τίτλο στη Euroleague.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (26/5), και ύστερα από όσα είχαν γίνει και με τους Τούρκους οπαδούς, υπήρξαν άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που ταξίδεψαν στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague, με ένα άτομο να δίνει μάχη για την ζωή του και ακόμη δύο να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Πώς πραγματοποιήθηκε η συμπλοκή και η κατάσταση του ατόμου που παλεύει για τη ζωή του

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής του Βερολίνου, η συμπλοκή έγινε στον σταθμό «Prenzlauer Allee», γύρω στις 23:00 με την αναφορά των γερμανικών αρχών να κάνει λόγο για ιατρική περίθαλψη σε 12 άτομα εκ των οποίων ο ένας δίνει μάχη για την ζωή του, ακόμη δύο είναι σοβαρά τραυματίες, ενώ άλλα εννιά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας, μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεππτομέριες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος. Οι πρώτες ενδείξεις, επίσης, κάνουν λόγο για ορισμένες συλλήψεις ενώ αναφέρουν και ορισμένους τραυματισμούς. Σίγουρα πάντως παραμονή του μικρού και του μεγάλου τελικού η ένταση ανεβαίνει και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ηρεμία στην Uber Arena την Κυριακή (26/05).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share