Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Super league / Βόλος - Παναθηναϊκός: Γιατρικό με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ το τριφύλλι (video)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες και προσωρινά στην κορυφή

20 Δεκεμβρίου 2023 21:05
Super league / Βόλος - Παναθηναϊκός: Γιατρικό με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ το τριφύλλι (video)
(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Γερεμέγεφ ο οποίος ήρθε από τον πάγκο για να λύσει το "γόρδιο δεσμό", να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς και με την παρουσία του να είναι καταλυτικός ώστε το τριφύλλι να κερδίσει με 3-0 το Βόλο, να επιστρέψει στις νίκες και προσωρινά στην κορυφή ενώ θα κάνει και ήρεμα Χριστούγεννα.

Με την ευκαιρία, δείτε τη νέα καταγγελία του δημάρχου Αθηναίων για το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό.

Με Λοντίγκιν στην εστία η ενδεκάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε τον Παναθηναϊκό με τρεις αλλαγές σε σχέση με την ήττα από τον Ατρόμητο. Ο Λοντίγκιν πήρε τη θέση του Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ, όπως αναμενόταν μετά τα λάθη του Ιταλού, ενώ ο Μλαντένοβιτς έπαιξε αντί του τραυματία Χουάνκαρ και ο Αράο πήρε τη θέση του Γεντβάι.

Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Λοντίγκιν με τον Κώτσιρα να παίζει στα δεξιά, τον Μλαντένοβιτς αριστερά και τους Σένκεφελντ - Αράο στο κέντρο της άμυνας. Ο Πέρεθ έπαιξε ως "εξάρι" με τον Βιλένα να παίζει δίπλα του και τον Μπερνάρ μπροστά τους ενώ ο Μαντσίνι ξεκίνησε στο αριστερό άκρο, ο Παλάσιος στο δεξί και ο Ιωαννίδης σε ένα ακόμη ματς στην κορυφή.

Όπως και κόντρα στον Ατρόμητο έτσι και στην αναμέτρηση με το Βόλο ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στο ματς και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στο Βόλο να πάρει τη μπάλα στα πόδια του, να κάνει παιχνίδι και να κυκλοφορεί με άνεση τη μπάλα.

Το τριφύλλι ανέβηκε μετά το πρώτο 15, πήρε μέτρα προς την περιοχή του Βόλου, απείλησε και κατάφερε να φτιάξει φάσεις μπροστά από την εστία του Κότσιτς, όχι όμως και να σκοράρει.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share