Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Πάλη: Χρυσό μετάλλιο για τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Περηφάνια για τον νεαρό πρωταθλητή

5 Αυγούστου 2023 15:27
Πάλη: Χρυσό μετάλλιο για τον Αρίωνα Κολιτσόπουλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Από Ανθή Κουρεντζή

Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης U17 στην Τουρκία στην κατηγορία των 71κ. στην ελληνορωμαϊκή, νικώντας το σπουδαίο Ιρανό Μοχαμαντιάν με 6-5. Υπενθυμίζεται, ότι την προηγούμενη βδομάδα ο Απόστολος Χρήστου αναδέιχθηκε 6ος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έγραψε ξανά Ιστορία, όπως είχε κάνει άλλωστε και πέρυσι που έγινε ο πρώτος Ελληνας αθλητής που είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στην ελληνορωμαϊκή U17.

«Λύγισε» ο Νίκος Γκάλης: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για να τιμήσει τον «Θεό» του ελληνικού μπάσκετ (video)

Αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τον Νίκο Γκάλη από χιλιάδες φιλάθλους. Αυτή την ώρα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τιμά τον άνθρωπο που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ. Με την ευκαιρία, δείτε το video της FIBA για τα γενέθλια του Έλληνα μπασκετμπολίστα.

Η φανέλα του θα κρεμαστεί για πάντα στον ουρανό του γηπέδου, για να θυμίζει την τεράστια προσφορά του όχι μόνον στο μπάσκετ, αλλά συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβενία μ ε τον Λούκα Ντόνσιτς να κερδίζει το χειροκρότημα του κοινού.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share