Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινεί η εξομολόγηση του Νίκου Γκάλη για την κόρη του: «Στη γέννησή της δάκρυσα – Δεν της έχω μιλήσει για το ποιος είμαι»

Η κόρη του Στέλλα γεννήθηκε το 2006

23 Νοεμβρίου 2021 15:15
Συγκινεί η εξομολόγηση του Νίκου Γκάλη για την κόρη του: «Στη γέννησή της δάκρυσα – Δεν της έχω μιλήσει για το ποιος είμαι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος σε μια σπάνια συνέντευξη που αναφέρθηκε στην κόρη του, Στέλλα και τη δεμένη σχέση που έχουν.

Ο θρύλος του μπάσκετ, Νίκος Γκάλης ανέφερε συγκεκριμένα: «Στη Στέλλα δεν έχω μιλήσει για το ποιος είμαι. Περισσότερο ακούει από τους φίλους της. Μοιάζει με τον χαρακτήρα μου, είναι ήρεμη και κουλ. Στη γέννηση της κόρης μου δάκρυσα. Η κόρη μου ασχολείται με το cheerleading είναι και στην εθνική και πριν από λίγο καιρό βγήκαν πέμπτοι στον κόσμο. Από τότε με κοροϊδεύει, “μπαμπά κάνω μεγαλύτερες επιτυχίες από εσένα”».

Η κόρη τους, Στέλλα γεννήθηκε το 2006 με το ζευγάρι να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αποθέωση Γιάννη από Γκάλη: «Είσαι ο κορυφαίος του κόσμου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία, γενόμενος πρωταθλητής στο ΝΒΑ, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να δέχεται την αποθέωση ακόμη και από το «Θεό» του μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ από τους Μπακς, ο Γκάλης έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια μέσω των λογαριασμών social media που διαθέτει.

«Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι», είναι τα λόγια του Νίκου Γκάλη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share