Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Κρυφό του όνειρο ήταν να εξαφανιστεί!» - Γιατί η οικογένειά του σιωπά για το τι κάνει

«Γι' αυτό και τώρα εξακολουθώ να...»

1 Φεβρουαρίου 2023 17:14
«Βόμβα» για τον Μίκαελ Σουμάχερ: «Κρυφό του όνειρο ήταν να εξαφανιστεί!» - Γιατί η οικογένειά του σιωπά για το τι κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη «βόμβα» ήρθε στο φως για τον Μίκαελ Σουμάχερ και την κρυφή επιθυμία που είχε! Παράλληλα, στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για το θρύλο της Formula1 Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε η σύζυγός του Κορίνα, η οποία με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτει ότι ο θρύλος της Φεράρι είχε αμφιβολίες πριν αποφάσισε τελικά να κάνει σκι στο θέρετρο Meribel, τη μοιραία ημέρα του σοβαρού ατυχήματος.

Η επιθυμία του Μίκαελ Σουμάχερ να «εξαφανιστεί» σε μια ιδιωτική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το τέλος της καριέρας του στη F1, οδήγησε στη μυστικότητα γύρω από τη σημερινή του κατάσταση. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 -ο οποίος έκλεισε πρόσφατα τα 54 χρόνια του- μετά το καταστροφικό ατύχημα ζει μια εξαιρετικά ιδιωτική ζωή.

Γιατί η οικογένειά του σιωπά για το τι κάνει

Η αφοσιωμένη σύζυγός του, Κορίνα, και το στενό οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον έχουν επιλέξει να μην αποκαλύπτουν πληροφορίες γύρω από την υγεία του και, αντ' αυτού, έχουν παραμείνει σιωπηλοί σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειώσει στην ανάρρωσή του.

Το ίδιο ισχύει και για τη μάνατζερ τού Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, η οποία είχε εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο η οικογένειά του σέβεται την επιθυμία του, κρατώντας την κατάστασή του ιδιωτική.

«Κρυφό του όνειρο ήταν να εξαφανιστεί»

«Σε γενικές γραμμές τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ποτέ αναφερθεί στην ιδιωτική ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ και της Κορίνα. Όταν βρισκόταν στην Ελβετία, για παράδειγμα, ήταν σαφές ότι ήταν ένας ιδιώτης», ανέφερε.

«Μία φορά σε μια συζήτηση που είχαμε ο Μάικλ μού είπε "δεν χρειάζεται να μου τηλεφωνήσεις για τον επόμενο χρόνο, εξαφανίζομαι". Νομίζω ότι ήταν το κρυφό του όνειρο να μπορέσει να το κάνει αυτό κάποια μέρα. Γι' αυτό και τώρα εξακολουθώ να θέλω να προστατεύω τις επιθυμίες του, με την έννοια ότι δεν αφήνω τίποτα να βγει προς τα έξω», είχε προσθέσει η μάνατζερ του θρυλικού οδηγού.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share