Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Τζιδημόπουλος - Ήταν ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη!

Θρήνος στον αθλητικό χώρο

25 Ιανουαρίου 2023 11:10
Πέθανε ο Κώστας Τζιδημόπουλος - Ήταν ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ήρθε ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός, καθώς έφυγε από τη ζωή, ο προπονητής του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, Κώστας Τζιδημόπουλος.

«Μέχρι τελευταία στιγμή υπήρχε μια ελπίδα. Περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να εγκριθεί από τον ΕΟΦ και μέχρι τελευταία στιγμή υπογράφαμε χαρτιά για να εκτελωνιστεί από την Αμερική», αποκαλύπτει η Δώρα Τσαμπάζη.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη το πρωί της Τετάρτης 25/1, με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του ίδιο του αθλητή στα social media, αποχαιρετώντας τον Κώστα Τζιδημόπουλο, με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ανάρτηση στον λογαριασμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για τον προπονητή του:

«Η οικογένειά μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του, τον Κώστα Τζιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα.

Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το «γιο» του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν.

Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπό μας. Βιάστηκες να φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα…».

Πέθανε ο Κώστας Τζιδημόπουλος

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: "Ραγίζει" καρδιές η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη - «Ήταν συνειδητοποιημένος ότι δεν θα τα καταφέρει» (Video)

Συγκινεί η εξομολόγηση της Δώρας Τσαμπάζη για τον Ολυμπιονίκη σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στο MEGA Stories. Παράλληλα, θυμηθείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση 40 μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της.

«Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ευχήθηκα να μη χρειαστεί να τη δημοσιεύσω παρόλο που οι ελπίδες μας είχαν εξανεμιστεί», ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη για το κείμενο που είχε γράψει ο ίδιος και δημοσιεύτηκε, όταν «έφυγε».

Η Δώρα Τσαμπάζη εκτίμησε πως η ασθένεια μπορεί να ήρθε όταν γεννιόταν ο γιος τους, καθώς τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν όταν το παιδί τους ήταν τριών μηνών. Λίγους μήνες αργότερα, τα Χριστούγεννα του 2020, μία μαγνητική τομογραφία έδειξε όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μπήκε στο χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου, όμως η βιοψία έδειξε ότι ήταν μεταστατικός από τον πνεύμονα.

«Ξαφνικά μαθαίνεις ότι ο άνθρωπός σου έχει καρκίνο και είναι στο stage 4», δήλωσε η Δώρα Τσαμπάζη.

Ο περίγυρός του είχε τη βεβαιότητα πως ο Αλέξανδρος θα τα καταφέρει, όμως εκείνος ήταν προσγειωμένος. «Έλεγε “χαλαρώστε παιδιά, δεν έχω γρίπη, έχω καρκίνο. Υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρω”», έλεγε.

«Ήταν συνειδητοποιημένος ότι δεν θα τα καταφέρει. Ο χρόνος για το καρκίνωμα nut είναι 6 με 9 μήνες ζωής και ο Αλέξανδρος έφτασε κοντά στα δύο χρόνια. Ήταν νικητής», δήλωσε η Δώρα Τσαμπάζη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share