Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

EuroBasket / Φινλανδία - Ολλανδία: Έκανε το χρέος της και περιμένει αντίπαλο στους "16"

Οι Φινλανδοί ήταν εξ αρχής το φαβορί

8 Σεπτεμβρίου 2022 16:55
EuroBasket / Φινλανδία - Ολλανδία: Έκανε το χρέος της και περιμένει αντίπαλο στους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φινλανδία έκλεισε με νίκη τη φάση των ομίλων απέναντι στην Ολλανδία (88-67) και πλέον στρέφει την προσοχή της στη φάση των "16" και τα νοκ άουτ παιχνίδια του Βερολίνου, έχοντας αποφύγει μία πιθανή αναμέτρηση κόντρα στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Eurobasket / Ουγγαρία - Γερμανία: Πάρτι στην Κολωνία πριν από τα νοκ άουτ στο Βερολίνο

Το χρέος της απέναντι στην τελευταία ομάδα του ομίλου, Ολλανδία έκανε η Φινλανδία που επικράτησε με 88-67 για το τελευταίο της παιχνίδι στον Δ' όμιλο του EuroBasket. Ο Μάρκανεν ηγήθηκε για ακόμα ένα ματς της ομάδας του, που πλέον στρέφει την προσοχή της στα νοκ άουτ παιχνίδια του Βερολίνου για την φάση των "16".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Φινλανδοί ήταν εξ αρχής το φαβορί, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο παρκέ. Με τα ποσοστά τους από την περιφέρεια να είναι εξαιρετικά και τον Μάρκανεν για ακόμα ένα ματς αποτελεσματικό στην επίθεση, οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Πλην από τον Λάουρι Μάρκανεν που ολοκλήρωσε το ματς με 22 πόντους έχοντας 4/6 τρίποντα, εξαιρετικός ήταν και ο Χαφ με 14 πόντους. Για τους Ολλανδούς ξεχώρισε ο Ντε Γιονγκ με 21 πόντους και 4/8 τρίποντα.

Πλέον οι Φινλανδοί με αυτή τους τη νίκη απέφυγαν οριστικά το συναπάντημα με την Ελλάδα και περιμένουν αντίπαλο στην φάση των "16".

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-11, 48-31, 76-49, 88-67

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share