Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ματς παρωδίες στην Νότια Αφρική: Έπαιζαν για την άνοδο και κέρδισαν 59-1 και 33-1 αντίστοιχα! Συνολικά 48 αυτογκόλ, αποβλήθηκαν και οι 4 ομάδες δια παντός!

Του στησίματος το κάγκελο!

9 Ιουνίου 2022 10:23
Ματς παρωδίες στην Νότια Αφρική: Έπαιζαν για την άνοδο και κέρδισαν 59-1 και 33-1 αντίστοιχα! Συνολικά 48 αυτογκόλ, αποβλήθηκαν και οι 4 ομάδες δια παντός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως το στήσιμο του... αιώνα χαρακτηρίζονται τα όσα έγιναν σε δύο αγώνες της περιφέρειας Μοπάνι της Νότιας Αφρικής, που θα έκριναν την άνοδο στην ABC Motsepe Provincial League, τη δεύτερη τη τάξει του εθνικού πρωταθλήματος.

Η Ματιγιάσι επιβλήθηκε με 59-1 της Ενσάμι Μάιτι Μπερντς, χάρη σε απίθανα πράγματα που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο. Η νικήτρια βρισκόταν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και χρειαζόταν νίκη και να καλύψει διαφορά 18 γκολ από την ομάδα που βρισκόταν από πάνω της στη βαθμολογία. Αν και σκόραρε κατά ριπάς, η Ενσάμι Μάιτι Μπερντς βοήθησε κι αυτή με... 41 αυτογκόλ! Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας παίκτης που αποβλήθηκε στο 1ο ημίχρονο, στο 2ο μέρος χρίστηκε σκόρερ.

Ο αγώνας ήταν αλληλένδετος με την αναμέτρηση της Σιβουλάνι Ντέιντζερους Τάιγκερς κόντρα στους Κοτόκο Χάπι Μπόις. Οι "τίγρεις" ήταν η ομάδα που βρισκόταν στη 2η θέση της βαθμολογίας και κινδύνευε σε ενδεχόμενο ευρείας νίκης της Ματιγιάσι. Έλαβαν κι αυτές τα μέτρα τους και έφτασαν σε νίκη 33-1, με τους Χάπι Μπόις να σημειώνουν επτά αυτογκόλ.

Τα δύο παιχνίδια έγιναν αντικείμενο έρευνας από την τοπική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, η οποία προ ημερών τα έκρινε στημένα και απεβαλε δια παντός και τις τέσσερις εμπλεκόμενες ομάδες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share