Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

Απίστευτο: Γυναίκα πηγαίνει στο νοσοκομείο με πόνο στα νεφρά και τελικά φεύγει με μωρό

Εκεί έμαθε ότι είναι 38 εβδομάδων έγκυος

5 Φεβρουαρίου 2022 17:17
Απίστευτο: Γυναίκα πηγαίνει στο νοσοκομείο με πόνο στα νεφρά και τελικά φεύγει με μωρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν οι γιατροί που είχαν εφημερία στα επείγοντα του νοσοκομείου. Η 22χρονη Kayla Fustamante ήταν πεπεισμένη ότι υποφέρει από πέτρα στα νεφρά. Πονούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της βάρδιας της στο εστιατόριο που δούλευε και με το που σχόλασε έτρεξε στο νοσοκομείο για μάθει τι έχει.

Παράλληλα, δες εδώ την μπέμπα που κλείνει τα αυτιά σκύλου για να μην φοβάται τα πυροτεχνήματα.

«Στην αρχή δεν μου έδωσαν πολύ σημασία», λέει η νεαρή μαμά, «Ίσως επειδή έδειχνα πολύ χαλαρή με τα ρούχα που πάω στη δουλειά, αλλά εγώ νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Μάλιστα, πριν κάνουν τον υπέρηχο, οι γιατροί πίστευαν ότι έχει απλώς κάποια κύστη που έσπασε – είχε διαγνωστεί πρόσφατα με μια κύστη στις ωοθήκες. Ο υπέρηχος, όμως, έδειξε κάτι που δεν περίμενε κανείς να δει. Ένας γιατρός, άλλος από εκείνους που την είχαν εξετάσει, την πλησίασε και της είπε: «Είστε έγκυος 38 εβδομάδων και σήμερα θα αποκτήσετε μωρό».

Η Kayla έπαθε σοκ αφού μόνο έτοιμη δεν ήταν για να γίνει μητέρα. Το σοκ βέβαια το έπαθε και επειδή ήταν έγκυος και δεν είχε καταλάβει τίποτα: «είχα διάφορα γυναικολογικά θέματα και δεν ήταν περίεργο να μην έχω περίοδο για πολλούς μήνες, ενώ τα κιλά που πήρα πρόσφατα, νόμιζα ότι ήταν επειδή έκανα κακή διατροφή – λόγω και της δουλειάς μου στο εστιατόριο».

Απίστευτο: Γυναίκα πηγαίνει στο νοσοκομείο με πόνο στα νεφρά και τελικά φεύγει με μωρό

Μόλις ξεπέρασε το σοκ, η 22χρονη άρχισε να ανησυχεί για το παιδί που κυοφορούσε, αφού, μη γνωρίζοντας ότι είναι έγκυος, δεν έκανε καθόλου προσεκτική ζωή – έτρωγε πρόχειρα και έπινε αλκοόλ. «Το πιο τρομακτικό της υπόθεσης», θυμάται, «ήταν η ανησυχία ότι το παιδί μου δεν θα είναι υγιές, επειδή δεν ήξερα ότι το κουβαλάω».

Επάνω στο αμαξίδιο, καθ’ οδόν για το δωμάτιο τοκετού, η Kayla τηλεφώνησε στην οικογένειά της για να τους ενημερώσει. Ακούγοντας τη φωνή τους και το πόσο την αγαπούν και τη στηρίζουν, ένιωσε λίγο καλύτερα για την βουτιά στο άγνωστο που μόλις ξεκινούσε.

Στο κρεβάτι του πόνου, της πήρε μόλις 12 λεπτά να γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μετά το εξιτήριο απ’ το μαιευτήριο, η Kayla ενημέρωσε και τον πατέρα, το πρώην αγόρι της, καθώς είχαν χωρίσει πριν 3 μήνες. Αρχικά, το ζευγάρι παρέμεινε χώρια, αφού εκείνος ήταν ήδη σε σχέση. Τα πράγματα όμως κύλησαν ομαλά και σήμερα, 5 χρόνια μετά, είναι παντρεμένοι και περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share