Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Ιστορικός θρίαμβος: Ο Παναθηναϊκός λαός ψήφισε ΝΑΙ και το μπαλάκι πλέον στον Κώστα Μπακογιάννη!

Ψηφοφορία θρίλερ με επικό φινάλε!

31 Μαρτίου 2022 01:34
Ιστορικός θρίαμβος: Ο Παναθηναϊκός λαός ψήφισε ΝΑΙ και το μπαλάκι πλέον στον Κώστα Μπακογιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κόσμος μίλησε! Με ποσοστό που άγγιξε το 68% οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να περάσει η Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «μίλησε». Τα μέλη που κλήθηκαν να αποφασίσουν στη σημερινή ψηφοφορία υπερψήφισαν το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, με ένα ποσοστό που φτάνει το 68,5 %.

Συγκεκριμένα στη σημερινή κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου ψηφοφορία ψήφισαν συνολικά 2994 άτομα. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 2985, τα άκυρα 4 ενώ τα λευκά ήταν 5. Έτσι λοιπόν 2051 άτομα ψήφισαν υπέρ και 934 κατά.

Ο δρόμος λοιπόν για την κατασκευή του νέου σπιτιού του τριφυλλιού έχει ανοίξει διάπλατα. Σε μια διαδικασία που ξεκίνησε στις 12 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν πάει με αποτέλεσμα απλής πλειοψηφίας στον Βοτανικό. Επιδίωξε κι έπεισε τον κόσμο του να στηρίξει το πρότζεκτ με ευρεία συναίνεση που έφτασε το 68,5%!

Οι αρνητικές ψήφοι δεν έφτασαν τις 1.000 που θα ήταν και ο απαγορευτικός αριθμός για τη Διπλή Ανάπλαση, ωστόσο πλέον το σημαντικό για το τριφύλλι είναι να βαδίσει με ενωτική τάση στην επόμενη ημέρα, αφήνοντας πίσω τις εντάσεις που υπήρξαν προεκλογικά.

Μαλακατές: «Η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους - Να μεγαλουργήσει ξανά ο Παναθηναϊκός στο Βοτανικό»

Ιστορικός θρίαμβος: Ο Παναθηναϊκός λαός ψήφισε ΝΑΙ και το μπαλάκι πλέον στον Κώστα Μπακογιάννη!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τόνισε ότι στόχος είναι το τριφύλλι να μεγαλουργήσει και πάλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μαλακατές:

"Ήταν μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Τα μέλη του Παναθηναϊκού ψήφισαν σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό. Είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η αυριανή μέρα πρέπει να μας βρει όλους αγαπημένους και ενωμένους για έναν δυνατό Παναθηναϊκό, όπως αξίζει στον μεγαλύτερο και ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα σε εμάς πέφτει όλο το βάρος ώστε ολα αυτά που υπάρχουν στις συμβάσεις να αποτυπωθούν σε μεγάλα γήπεδα όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Η Λεωφόρος να έχει Παναθηναϊκό χρώμα όπως είπε προχθές και ο Δήμαρχος και να έχουμε στη Λεωφόρο μας τις αναμνήσεις μέσα από το Μουσείο και ό,τι άλλο φτιαχτεί που θα φροντίσουμε να έχει χρώμα Παναθηναϊκό. Είχαμε πει εξαρχής ότι θα στηρίξουμε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αυτό κάνουμε. Εκείνο που θέλουμε είναι ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργήσει όπως και να δούμε και νέα Γουέμπλεϊ και για τον ερασιτέχνη και για ολες τις ομάδες. Είναι μια απόφαση που πήρε ο κόσμος και τα μέλη του Παναθηναϊκού. Εμείς προσπαθήσαμε να πετύχουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους. Αυτό αποτυπώθηκε σήμερα από το πολύ μεγάλο ποσοστό".

FIFA WORLD CUP QATAR 2022

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share