Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Super League: Πήρε πίσω τους 5 βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ήταν δίκαιο έγινε πράξη!

8 Μαρτίου 2022 10:00
Super League: Πήρε πίσω τους 5 βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή δεδομένων στα πλέι οφ! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς και τερματίζει εκείνος στην 6η θέση.

Ανατροπή του σκηνικού το οποίο είχε διαμορφωθεί το βράδυ της Κυριακής, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Superleague.

Μπορεί ο ΟΦΗ να κέρδισε τον Απόλλωνα και ταυτόχρονα με την απώλεια του ΠΑΣ στον Βόλο και την ήττα του Αστέρα από την ΑΕΚ, να... έραβε κουστούμι για τα πλέι οφ, ωστόσο ήρθε η Εφέσεων της ΕΠΟ για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Πήρε πίσω τους 5 βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννενα

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η Επιτροπή έκανε δεκτή τυπικά αλλά και κατ' ουσίαν την έφεση της ηπειρωτικής ΠΑΕ για την αφαίρεση των πέντε βαθμών που της είχε επιβληθεί από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ που έκρινε τον ΠΑΣ ένοχο για μη δήλωση μεταβίβασης μετοχών το 2015.

Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφονται οι βαθμοί στην ομάδα του Μεταξά, ανεβαίνει στους 40 πλέον κι έτσι θα λάβει εκείνη μέρος στα πλέι οφ της Superleague κι ο ΟΦΗ θα παίξει στα πλέι άουτ.

Όλα αυτά ενώ είναι προγραμματισμένη γι' αύριο η επικύρωση της βαθμολογίας και η κλήρωση για το μίνι πρωτάθλημα (πλέι οφ/άουτ) που θα ακολουθήσει.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share