Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mπινελίκια on air για τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μ@λ@κ@ς», «Ψεύτης», «Ύπουλος» και «Μπ@στ@ρδος» - Ξεσπάθωσαν παρουσιαστές (Video)

«Είπε μια μαλ@@κία για δικαιολογία και μετά έπεσε στα δικά του ψέματα»

12 Ιανουαρίου 2022 09:47
Mπινελίκια on air για τον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μ@λ@κ@ς», «Ψεύτης», «Ύπουλος» και «Μπ@στ@ρδος» - Ξεσπάθωσαν παρουσιαστές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο δύο παρουσιαστών του «Channel 7» της Αυστραλίας, οι οποίοι μιλώντας για τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον χαρακτήρισαν «ψεύτη, ύπουλο, μπ@στα@ρδ@ και μαλ@κ@».

Ο Μάικ Άμορ και η Ρεμπέκα Μάντερν, ενώ είναι σε διάλειμμα από τον αέρα της εκπομπής, αρχίζουν να συζητούν για τη δικαστική νίκη του Τζόκοβιτς. «Όπως και να το δεις ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος, μαλ@@ας» λέει η Μάντερν στον Άμορ. Ο Τζόκοβιτς έχει πει ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, και επικρίθηκε καθώς έκτοτε έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις στις οποίες δεν φορούσε μάσκα.

«Να βγαίνεις έξω ξέροντας ότι είσαι θετικός… αμφιβάλλω ότι ήταν κιόλας θετικός» σχολίασε η Μάντερν σχετικά.

«Ναι είναι μαλ@@κας. Είπε μια μαλ@@κία για δικαιολογία και μετά έπεσε στα δικά του ψέματα. Αυτό ακριβώς έγινε», συμφώνησε ο Άμορ.

Η Μάντερν διερωτήθηκε αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς είπε ψέματα για τα πρόσφατα ταξίδια του στην αίτηση για βίζα και ο Άμορ είπε: «νομίζω ότι θα τη γλιτώσει».

Στη συνέχεια η Μάντερν αναφέρει ότι «δεν κέρδισε κανείς τίποτα βάζοντάς τον σε ξενοδοχείο μεταναστών» και κατέληξε: «η ζωή δεν είναι ποτέ δίκαιη. Κάποιοι πετούν πάντα στην πρώτη θέση».

«Πρόκειται για μια παράνομη ηχογράφηση μιας ιδιωτικής συζήτησης μεταξύ δύο συναδέλφων. Ήταν μια δειλή πράξη και ο υπεύθυνος θα βρεθεί και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα» είπε ο διευθυντής ειδήσεων και δημοσίων σχέσεων του καναλιού μετά τη διαρροή του βίντεο των παρουσιαστών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νέο θρίλερ για τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Ερευνούν τυχόν ψευδή δήλωσή του! Στο τραπέζι η απέλαση - Τα στοιχεία που τον «καίνε» (photos)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο Σέρβος τενίστας; Το «παιδί του πολέμου», το φιλανθρωπικό έργο και η ορθόδοξη πίστη

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share