Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης! Τα "παρατάει" επειδή η πολιτεία δεν μπορεί να του προσφέρει ούτε τα έξοδα για τον φυσιοθεραπευτή!

"Το κράτος είναι απών - Πόσο να κρατάει ο Έλληνας αθλητής ο δόλιος"

31 Ιουλίου 2021 20:42
Ολυμπιακοί Αγώνες: Συγκλόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης! Τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη συγκίνησαν την Ελλάδα.

Τα λόγια του γροθιά στο στομάχι. Τα δάκρυά του το ίδιο. Μετά το τέλος της προσπάθειάς του στα 96 κιλά της άρσης βαρών ο Θοδωρής Ιακωβίδης λύγισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για τους λόγους που τον οδηγούν εκτός του αθλήματος που αγάπησε και αφιέρωσε τη ζωή του.

«Αυτή την στιγμή κλαίω όχι από στεναχώρια που δεν πήγα καλά φαινομενικά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που θα μπορούσα να αποδίδω και αρμόζει σε αυτή την σημαία που φοράω. Συγνώμη αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια αλλά έχω κουραστεί και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση.

Είναι πολύ λυπητερό, να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δε σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Είναι πολύ λυπητερό και εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω. Το μόνο που θέλω αυτή την στιγμή είναι να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Θα τους αγκαλιάσω και θα τους πω ότι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν το κίνητρό μου όλα αυτά τα χρόνια για να συνεχίσω» είπε ο Έλληνας αθλητής συγκινώντας όλη την Ελλάδα.


Ο αθλητής του Παναθηναϊκού σήκωσε 156 κιλά στο αρασέ και 182 στο ζετέ. Έτσι με 338 κιλά στο σύνολο κατετάγη στην 11η θέση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share