Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-1 με αυτογκόλ του Ροζ

Αυτό κόστισε

25 Απριλίου 2021 19:45
Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-1 με αυτογκόλ του Ροζ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισοπαλία από χρυσάφι για τον Άρη στην Τρίπολη, καθώς έμεινε όρθιος απέναντι στον Αστέρα (1-1) και σφιχταγκάλιασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο!


Στην Τρίπολη υπήρξε διάθεση, αλλά έλειψε η ικανότητα για περισσότερο από μία ώρα. Το παιχνίδι μεταξύ Αστέρα και Άρη είχε αρκετή ταχύτητα και ένταση κυρίως μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους, στοιχεία που προέκυψαν χάρη στο pressing των «κιτρινόμαυρων» αλλά και την ετοιμότητα των γηπεδούχων να σπάσουν την πίεση και να τρέξουν στο χώρο.


Ωστόσο εξέλειψαν οι φάσεις, με μοναδική το τετ-α-τετ του Ριέρα στο 22ο λεπτό, για να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή στο παιχνίδι: ο Ισπανός χαφ του Αστέρα δοκίμασε να «κρεμάσει» τον Κουέστα, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.


Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε για αρκετή ώρα και κανείς θα νόμιζε ότι βλέπει την επανάληψη του πρώτου, αφού ο Ριέρα έχασε ακόμα ένα μοναδικό τετ-α-τετ, στην προσπάθεια του να «κρεμάσει» και πάλι τον Κουέστα.

Όλα αυτά μέχρι που ο Μάντζιος έριξε στο παιχνίδι Τζέγκο και Σίλβα, «χτυπώντας» στην κούραση και στην ταχύτητα τον Αστέρα. Ο Άρης άρχισε να φτάνει όλο και πιο συχνά στην περιοχή του Τσιφτσή και τελικά βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 74ο λεπτό, με εξαιρετική κάθετη πάσα του Γκάμα και σκόρερ τον Μαντσίνι. Παράλληλα, χθες ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πηγή: sdna.gr

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: 0-0 με λάθος του Γκεστράνιους

Ισόπαλο έληξε το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, με τους γηπεδούχος να είναι οι κερδισμένοι της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος διαιτητής, Γκεστράνιους έκανε λάθος εφαρμογή του πλεονεκτήματος σφυρίζοντας φάουλ νωρίτερα και μην αφήνοντας τους πράσινους να τελειώσουν τη φάση, με αποτέλεσμα το ματς στην Τούμπα να λήξει 0-0.

«Λάθος μου» παραδέχτηκε ο Γκεστράνιους. Ένα λάθος που ενδεχομένως να έδινε στους πράσινους τη νίκη.

Από το αποτέλεσμα ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ που παραμένει στο +7 από τον Παναθηναϊκό την ίδια ώρα που οι πράσινοι δεν πήραν τους τρεις βαθμούς που ήθελαν για να παραμείνουν "ζωντανοί" στην υπόθεση Ευρώπη.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός:

Ο Πασχαλάκης στο 96' κράτησε το 0-0 σε πλασέ του Καρλίτος. Στο χαλαρό οι Θεσσαλονικείς, μία μεγάλη φάση σε... τελικό για την Ευρώπη οι «πράσινοι». Λάθος εις βάρος του Παναθηναϊκού στο 79' από τον Γκεστράνιους.

Το παιχνίδι ήταν τελικός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αμύνθηκε καλά, αλλά επιθετικά έδειχνε εντελώς ακίνδυνος. Ο ΠΑΟΚ είχε διαστήματα κατοχής, ορισμένες καλές συνεργασίες, όχι όμως κάτι τρομερό για να τον οδηγήσει σε εκτέλεση απέναντι από τον Διούδη. Το πρώτο ημίχρονο ενδεικτικά έκλεισε με κατοχή 50%-50% και 4-1 τελικές για τον ΠΑΟΚ

Το λάθος που κόστισε

Στο 79’ έγινε μία φάση που σηκώνει συζήτηση. Ο Φινλανδός διαιτητής Γκεστράνιους σφύριξε φάουλ του Λύρατζη στον Καμπετσή, αντί ν’ αφήσει το πλεονέκτημα. Ο Καμπετσής έδωσε στον Μακέντα, ο οποίος πλάσαρε με το αριστερό στα δίχτυα, αλλά ο Γκεστράνιους είχε ήδη σταματήσει τη φάση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share