Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ροναλντίνιο

Παραμένει ασυμπτωματικός

25 Οκτωβρίου 2020 20:28
Θετικός στον κορωνοϊό ο Ροναλντίνιο

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος γνωστοποίησε μέσω Instagram πως είναι θετικός στον κορωνοϊό και ως εκ τούτου δεν θα παρευρεθεί σε εκδήλωση στο Mineirão, το γήπεδο της Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ θετικός βρέθηκε εχθές και ο Βιεϊρίνια.

Ο 40χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε ακόμη πως είναι ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα.

Μια ακόμη δυσκολία χτύπησε έτσι την πόρτα του, καθώς θυμίζουμε πως το καλοκαίρι είχε συλληφθεί μαζί με τον αδερφό του στα σύνορα της Παραγουάης, καθώς επιχείρησαν να μπουν στην χώρα με πλαστό διαβατήριο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ροναλντίνιο: Αποφυλακίστηκε με εγγύηση 1.6 εκατ. δολάρια - Συνεχίζει σε περιορισμό

Ο Ροναλντίνιο πέρασε καταρχάς την περιπέτεια της φυλακής, από την οποία αποφυλακίστηκε και τώρα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Παραγουάης, Ασουνσιόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος άσος και ο αδελφός του Ρομπέρτο βγήκαν από την φυλακή όπου κρατούνταν, πληρώνοντας 1.6 εκ. δολάρια και πλέον είναι σε κατ' οίκον περιορισμό σε ξενοδοχείο, με τον δικαστή Γκουστάβο Αμαρίγια να δηλώνει: «Είναι μία εναλλακτική ποινή για τον Ροναλντίνιο και τον αδελφό του και θα συνεχίσει η κράτηση τους σε ένα ξενοδοχείο.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε συλληφθεί στις 6 Μαρτίου, έχοντας πλαστά έγγραφα στην κατοχή του όπως το διαβατήριο του.

Ροναλντίνιο: H πρώτη φωτογραφία του από την φυλακή δεν είναι όπως την περιμέναμε

H πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο από την φυλακή δεν είναι όπως την περιμέναμε. O ίδιος βρέθηκε μπλεγμένος σε υπόθεση πλαστογραφίας και τα πράγματα για εκείνον είναι σίγουρα δύσκολα.

Ο Ροναλντίνιο κρατήθηκε επί αρκετές ώρες στη φυλακή και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς πως δεν είχε ιδέα για την παραποίηση των εγγράφων.

Ο δικαστής λοιπόν έδωσε εντολή για την προφυλάκιση των δύο αδερφών καθώς όπως ανέφερε στα ΜΜΕ, υπήρχε ο κίνδυνος φυγής από την χώρα.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου βρέθηκε στην φυλακή, όπου μπορεί να παραμείνει ως και έξι μήνες.Εκτός από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή συνελήφθη και γνωστός τραγουδιστής γιατί επιτέθηκε σε υπαλλήλους ξενοδοχείου!

Πάντως, στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από εκεί είναι χαμογελαστός παρά το γεγονός πως βρίσκεται ανάμεσα σε ποινικούς, εμπόρους ναρκωτικών, αλλά και δολοφόνους.

Δείτε την φωτογραφία:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share