Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο Ροναλντίνιο!

Δύσκολες ώρες για τον σταρ του ποδοσφαίρου!

5 Μαρτίου 2020 10:51
Συνελήφθη ο Ροναλντίνιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη στην Παραγουάη με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο, κάτι που έγινε αντιληπτό κατά την άφιξή του στην Ασουνσιόν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Nacion», όταν ο διάσημος Βραζιλιάνος και ο αδελφός του Ρομπέρτο Ασίς έφθασαν στο αεροδρόμιο, η αστυνομία, κατά τον έλεγχο, διαπίστωσε ότι τα διαβατήρια τους ήταν πλαστά και ανέγραφαν υπηκοότητα Παραγουάης.

Κρατήθηκαν στο αεροδρόμιο και ακόλουθα είναι υπό περιορισμό στο ξενοδοχείο τους, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Στην εντατική η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Σοκ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη. Ενώ, το ταλέντο του πατέρα του έχει πάρει ο γιος του σύμφωνα με τις επιδόσεις που καταγράφει με την ομάδα κάτω των 9 ετών της Γιουβέντους

Η 66χρονη μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο της Μαδέιρα όπου νοσηλεύεται στην εντατική. Ο θεράπων ιατρός, Μέλιο Μεντόκα, δήλωσε πως η κατάστασή της είναι σταθερή αλλά κρίσιμη και τα επόμενα 24ώρα θα επανεκτιμηθεί η πορεία της υγείας της.

Η Ντολόρες Αβέιρο, μητέρα 4 παιδιών, είχε δώσει ξανά την δική της μάχη με τον θάνατο. Το 2007 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Να σημειώσουμε πως αμέσως βρέθηκε στην Πορτογαλία και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ιδιωτικό τζετ, καθώς είναι γνωστή η λατρεία που έχει για την μητέρα του.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share