Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια

Τι είπε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

24 Οκτωβρίου 2020 18:57
Συναγερμός στον ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ζήτησε απ’ όλους να φορούν μάσκες. Τι είπε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του 34χρονου άσου.

«Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.

Δύο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και όλους που δουλεύουν στην ομάδα.

Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω!!! Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σόρρυ κόουτς!

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατέψτε τους εαυτούς σας, φορέστε μάσκες και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί... μείνετε ασφαλείς».

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό παίκτης του ΠΑΟΚ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης του ΠΑΟΚ, με ακόμη ένα κρούσμα να παρατηρείται στην ομάδα και τον ίδιο να μπαίνει άμεσα σε καραντίνα, θέτοντας άπαντες σε συναγερμό.

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid - 19 και όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα που έλαβαν οι «ασπρόμαυροι» στα χέρια τους, υπάρχει ένα θετικό κρούσμα, με την ομάδα να ζει δύσκολες στιγμές.

Ήδη ο ποδοσφαιριστής τέθηκε σε καραντίνα, είναι ασυμπτωματικός και θα παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο μέχρι να πάρει το... εξιτήριο εξόδου, έχοντας δύο επαναληπτικά αρνητικά τεστ στα χέρια του.

Υπό στενή παρακολούθηση και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές για τυχόν συμπτώματα...

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share