Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στον Ολυμπιακό 10 ώρες πριν την Μαρσέιγ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Καμαρά!

Άσχημη εξέλιξη στον Ολυμπιακό!

21 Οκτωβρίου 2020 14:11
Σοκ στον Ολυμπιακό 10 ώρες πριν την Μαρσέιγ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Καμαρά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από χθες για τον Μαντί Καμαρά φαίνεται τελικά πως έχει βάση, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις πληροφορίες δημοσιογράφου της Equipe.

Σύμφωνα με tweet του ρεπόρτερ Μαρσέιγ Ματιέ Γκρεγκουάρ, ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε σήμερα θετικός και στο δεύτερο τεστ που έκανε, μετά το πρώτο θετικό της Δευτέρας. Κάπως έτσι, εξηγείται και το αινιγματικό στορι που ανέβασε στο Instagram ο Αφρικανός και που τον δείχνει να γυμνάζεται εντατικά σε ημέρα αγώνα όπως η σημερινή.

Αυτό είναι το tweet του Γάλλου ρεπόρτερ της Equipe:

«Ο μέσος του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά δεν θα παίξει απόψε κόντρα στη Μαρσέιγ. δεύτερο θετικό τεστ στον κορωνοϊό μετά από αυτό της Δευτέρας. Οι Έλληνες χάνουν ένα σημαντικό ατού τους».

Ολυμπιακός: Τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» στον Πειραιά

Τριπλό μεταγραφικό «μπαμ» πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες, λίγο μετά την εμφατική πρόκριση στους ομίλους του Champions League, να φαίνεται πως αποκτούν μαζί τους Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα και Βινάγκρε.

Αρχικά, στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) ώστε να προστεθεί στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων», αφού ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμη δημιουργικού μέσου. Την αντίστροφη διαδρομή θα κάνει αντίθετα ο Καφού, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φόρεστ.

«Είμαι περήφανος που κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου, σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε σύντομα περισσότερα», ανέφερε κατά την άφιξή του ο 27χρονος μέσος.

Σημειώνεται ότι πέρα από τον Τιάγκο Σίλβα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσουν και δύο ακόμη μεταγραφές για τον Ολυμπιακό στο φινάλε της περιόδου, με την απόκτηση των Μπρούμα και Βινάγκρε. Ο πρώτος από τους δύο αναμένεται και αυτός στο «Ελ. Βενιζέλος» στη 1 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (3/10).

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share