Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League: Έλαμψε στη Λάρισα ο Αστέρας Τρίπολης (Video)

Nίκησε με 3-1 την ΑΕΛ

18 Οκτωβρίου 2020 20:23
Super League: Έλαμψε στη Λάρισα ο Αστέρας Τρίπολης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με το τρίποντο στις... αποσκευές του θα επιστρέψει στη βάση του από το «Αλκαζάρ» ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από την έδρα της ΑΕΛ, επικρατώντας με 3-1 των «βυσσινί», για την 5η αγωνιστική της Super League. Με τον Παναθηναϊκό λίγο νωρίτερα να «τσιμπάει» τον βαθμό στο 94'!

Στο 41ο λεπτό η ομάδα του Γρηγορίου έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τόρζε επωφελήθηκε από τις κόντρες, βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, αλλά το πλασέ μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Και αφού δεν σκόραρε η ΑΕΛ το έκαναν οι Αρκάδες ένα λεπτό αργότερα, με τον Μπαράλες να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κώτσιρα.

Στο 70' ο Ηλιάδης απείλησε την εστία του Παπαδόπουλου με κεφαλιά, ωστόσο ο γκολκίπερ του Αστέρα έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Ράσταβατς διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μπαράλες να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, νικώντας αυτή τη φορά τον Ναγκί με κοντινό πλασέ.

Στο 89ο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς, ωστόσο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουίς Φερνάντεθ σιγούρεψε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Ναγκί, Ηλιάδης, Σπαρβ, Φίλιπ, Μπέρτος (71' Γρηγορόπουλος), Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε (56' Τρούγιτς), Σεσέροβιτς (71' Νικολιάς), Πλατέλλας (85' Ζαχαράκης), Πινάκας

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ριέρα (61' Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (61΄ Τιλίκα), Ριτζίς, Μπαράλες, Μουνάφο (72' Ιγκλέσιας)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share