Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα

Έσκασε η «βόμβα»

25 Αυγούστου 2020 21:04
«Σεισμός» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Σεισμό» φέρνει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να φύγει από την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να ενημερώνει την ομάδα πως θέλει να αποχωρήσει με επίσημο έγγραφο.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (25/8) ήρθε στο φως η αποκάλυψη πως η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό της τον Αργεντινό θρύλο.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του, λοιπόν, ο αρχηγός της Μπάρτσα έχει πάρει την απόφασή του και θέλει να κουνήσει... μαντίλι στη Βαρκελώνη, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και επιβεβαιώνοντας προ ημερών δηλώσεις του.

Ο Μέσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TyC Sports, έστειλε fax στη διοίκηση της ομάδας, λέγοντας ότι δεν βλέπει το πώς μπορεί να συνεχίσει στην Μπάρτσα- μια είδηση που χαροποιεί ιδιαιτέρως Σίτι και Ίντερ, που αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για την απόκτησή του.

Η επιθυμία του κορυφαίου ποδοσφαιριστή, όπως φαίνεται από την τελευταία κίνησή του, είναι δεδομένη και απομένει το πώς θ' απαλλαγεί από το συμβόλαιο που τον δένει έως το 2021 με τους Καταλανούς.

Αποκάλυψη σοκ για Μέσι!

Φαντάζεστε μία Άρσεναλ με Φαν Πέρσι και Μέσι στα… ντουζένια τους; Σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ το εν λόγω σενάριο λίγο έλειψε να πραγματοποιηθεί, αφού ο Αργεντινός είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» των Λονδρέζων, την περίοδο που απέκτησαν και τον Σεσκ Φάμπρεγας.

«Στη ζωή ζεις και με τύψεις, με διαπραγματεύσεις που χάλασαν και μια από αυτές ήταν του Μέσι. Όταν το 2003 αποκτήσαμε τον Φάμπρεγας, ήμασταν σε συζητήσεις και με τον Μέσι. Εκείνη την εποχή, που ήμασταν στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ομάδες με νεαρούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Πικέ και ο Φάμπρεγας ήρθαν στην Αγγλία, αλλά ο Μέσι έμεινε στην Ισπανία. Είχαμε λοιπόν ενδιαφερθεί για τον Μέσι, αλλά τώρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγγίζεται», ανέφερε σχετικά ο Βενγκέρ.

Ο Μέσι έλιωσε τους πάντες με αυτήν..την αγκαλιά!

Ο Λιονέλ Μέσι έλιωσε τους πάντες και ειδικά τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα με αυτήν..την αγκαλιά!

Με δικό του γκολ, ο Λέο Μέσι «σφράγισε» τον τίτλο στην Ισπανία για τη Μπαρτσελόνα, αλλά μια εικόνα του μετά τη λήξη του ματς ήταν αυτή που «έκλεψε» την παράσταση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά συγκίνησε τους οπαδούς της ομάδας του και για το στιγμιότυπο με τα παιδιά του. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» περίμενε τον μεγάλο γιο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γονάτισε για να τρέξει στην αγκαλιά του, με το αποτέλεσμα να είναι φανταστικό.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα στην Ισπανία, με τον Λέο Μέσι να κερδίζει τα “βλέμματα” και στους πανηγυρισμούς, με την αγκαλιά στον γιο του μέσα στο γήπεδο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share