Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Αυτή τη στιγμή βλέπω τον εαυτό μου εκτός..." - Η αποκάλυψη "βόμβα" του Λιονέλ Μέσι

Τι συνέβη;

21 Αυγούστου 2020 12:02

Ο Ρονάλντ Κούμαν φαίνεται να έχει πάρει το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα προσωπικά ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν θα έχει αίσιο τέλος μιας και ο Αργεντίνος άσος είναι πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC και αναπαράγει σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος ο Λιονέλ Μέσι συναντήθηκε με τον νέο τεχνικό της ομάδας Ρονάλντ Κούμαν και φαίνεται να του μετέφερε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν ο άσος της στρογγυλής θεάς έκανε μια κίνηση ανθρωπιάς και δώρισε 1 εκ. ευρώ σε νοσοκομεία για την καταπολέμηση της πανδημίας.

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή βλέπω τον εαυτό μου περισσότερο εκτός ομάδας παρά εντός» είπε ο Μέσι στον Κούμαν. Παρ' όλα. αυτά, παραδέχθηκε πως δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο με την ομάδα, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες προκειμένου να φύγει άμεσα. «Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω του συμβολαίου μου με τον σύλλογο» είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι, ο οποίος διέκοψε τις διακοπές του προκειμένου να συναντηθεί με τον Ολλανδό προπονητή.

Αποκάλυψη σοκ για Μέσι!

Φαντάζεστε μία Άρσεναλ με Φαν Πέρσι και Μέσι στα… ντουζένια τους; Σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ το εν λόγω σενάριο λίγο έλειψε να πραγματοποιηθεί, αφού ο Αργεντινός είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» των Λονδρέζων, την περίοδο που απέκτησαν και τον Σεσκ Φάμπρεγας. Απίστευτος: Ο γιος του Μέσι πανηγύρισε το γκολ της Μπέτις! (Video)

«Στη ζωή ζεις και με τύψεις, με διαπραγματεύσεις που χάλασαν και μια από αυτές ήταν του Μέσι. Όταν το 2003 αποκτήσαμε τον Φάμπρεγας, ήμασταν σε συζητήσεις και με τον Μέσι. Εκείνη την εποχή, που ήμασταν στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ομάδες με νεαρούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Πικέ και ο Φάμπρεγας ήρθαν στην Αγγλία, αλλά ο Μέσι έμεινε στην Ισπανία. Είχαμε λοιπόν ενδιαφερθεί για τον Μέσι, αλλά τώρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγγίζεται», ανέφερε σχετικά ο Βενγκέρ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share