Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό: Μην ξεγράφετε τον Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό!

Πάει για την μεγάλη ανατροπή η υπόθεση;

27 Ιουνίου 2020 19:44
Αποκλειστικό: Μην ξεγράφετε τον Νικ Καλάθη από τον Παναθηναϊκό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό μετά την είδηση πως οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης θα "τρέξουν" την διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ!

Μπορεί μέχρι την Παρασκευή και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας να έβλεπε τα πάντα σκούρα ωστόσο μετά την εξέλιξη στα διοικητικά δρώμενα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και άκρως θετικές!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr δεν αποκλείεται στις εξελίξεις αυτές να περιλαμβάνεται και το όνομα του Νικ Καλάθη που μέχρι σήμερα οι περισσότεροι έχουν για ξεγραμμένο! Και αυτό διότι πληροφορίες μας θέλουν τον αρχηγό του τριφυλλιού να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους δύο θρύλους του Παναθηναϊκού ώστε να δει κατά πόσο είναι εφικτό να συνεχιστεί η συνεργασία τους και να κλείσει ο ίδιο την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του!

Αρχικά σε πρώτη φάση να ξεκαθαρίσουμε πως ανάμεσα στον άσο και την Μπαρτσελόνα υπάρχουν επαφές αλλά όχι οριστική συμφωνία! Μπορεί οι δύο πλευρές να βρίσκονται μια ανάσα από την συνεργασία τους, αφού βαδίζουν σε κοινά μονοπάτια όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αλλά και την διάρκεια του συμβολαίου, όμως υπογραφές δεν έχουν πέσει!

Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό και από δύο γεγονότα! Ποια είναι αυτά; Πρώτον ότι η λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Νίκ Καλάθη δεν έχει ανακοινωθεί παρότι η σεζόν στην Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες λόγω κορωνοϊού ενώ και από την Μπαρτσελόνα δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση!

Δεύτερον, τις τελευταίες ημέρες ακούγονται και γράφονται αρκετοί μεταγραφικοί στόχοι για τον Παναθηναϊκό αλλά όχι για την θέση του βασικού άσου! Τα τελευταία σενάρια ήταν για τον Λορέντζο Μπράουν πριν πολλές μέρες και έκτοτε τίποτα το σπουδαίο! Αντίθετα για σέντερ, 4αρι και 2αρι οι υπογραφές είναι έτοιμες να πέσουν! Σήμερα ακούστηκε έντονα το σενάριο του Λο για την θέση του πλέι μέικερ, όμως ο πρώην παίκτης της Μπάγερν προορίζεται για μπακ απ του βασικού άσου!

Επίσης αυτό που φέρεται να εξετάζει ο Νικ Καλάθης είναι πως με ενδεχόμενη παραμονή του, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση για τον σύλλογο, θα τον βάλει αυτόματα ανάμεσα στους θρύλους του συλλόγου! Θα έχει μια θέση ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Αλβέρτη στο πάνθεον της ιστορίας του συλλόγου, ενώ μπορεί να βγει αρκετά χαμένος οικονομικά σε βάθος χρόνου από ενδεχόμενο ΟΧΙ στην εξαιρετική πρόταση της Μπαρτσελόνα ωστόσο ξέρει πως εφόσον τον θελήσει στον Παναθηναϊκό θα έχει μια θέση και μια στάνταρ "εργασία" και μετά το τέλος της καριέρας του! Βλέπει εν ολίγης πως ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει τους θρύλους του και σίγουρα εφόσον το θελήσει και ο ίδιος θα έχει μια θέση στην ομάδα και από άλλο πόστο! Αντίθετα αν αποχωρήσει τώρα κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο να συμβεί!

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πριν ανακοινώσει την αποχώρησή του από το τριφύλλι, είχε κάνει πρόταση 1.100.000 ευρώ στον Νικ Καλάθη, από τα διπλάσια που έπαιρνε μέχρι πέρσι! Η απάντηση ήταν αρνητικά και ο Νικ Καλάθης φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από την Μπαρτσελόνα κοντά στα 1.700.000 ευρώ! Σίγουρα η διαφορά είναι μεγάλη αλλά εφόσον ο Παναθηναϊκός ανέβει λίγο (κοντά στο 1.300.000 ευρώ) με επέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (ο οποιος δείχνει να μην είναι τόσο ανενεργός από το τριφύλλι) τότε τα πάντα είναι ανοικτά! Γιατί αλλιώς είναι να περάσει στο πάνθεον της ιστορίας μιας Αυτοκρατορίας σαν τον Παναθηναϊκό και αλλιώς να πάει σε μια ομάδα όπου δεν θα είναι ο ηγέτης της, με τον Μίροτιτις να κλέβει την παράσταση!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα βάλει χρήματα στο φετινό ρόστερ αλλά δεν αποκλείεται να κάνει ένα μικρό δώρο, όπως είχε κάνει και στην ομάδα βόλεϊ όταν ακόμα δεν είχε αναλάβει την προεδρία του Ερασιτέχνη, για χάρη του Νικ Καλάθη! Ο Νικ Καλάθης θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τραβάει την υπόθεση όσο πάει μπας και βρεθεί κάποια λύση! Άλλωστε ο μάνατζερ του, Πάνος Καπάζογλου, σε πρόσφατη τοποθέτησή του είχε ξεκαθαρίσει πως "ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Καλάθη. Για τον Νικ προτεραιότητα είναι το τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Έχει παίξει οκτώ χρόνια εδώ, έχει δεθεί και περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις για να δει που θα καταλήξει όλο αυτό."

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν ότι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης θα επιχειρήσουν να έχουν μια επαφή με τον διεθνή άσο, ενώ και ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του δεν είναι αρνητικός στο να τους ακούσει τι θέλουν να του μεταφέρουν! Μην ξεγράφετε ακόμα τον Νικ από τον Παναθηναϊκό αν και οι ελπίδες για ανατροπή μεγατόνων είναι κάτι παραπάνω από ελάχιστες!

Υ.Γ.: Για όσους βιαστούν να που σιγά το Athensmagazine.gr έμαθε και από αθλητικά να σας θυμίσουμε πως ήταν στο πρώτα site στην Ελλάδα (και από αθλητικά) που είχε αποκαλύψει την μετακίνηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, πριν 2 καλοκαίρια!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share