Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Χαμός!

10 Ιουνίου 2020 20:35
Επίθεση οπαδών στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φοβερά είναι όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, λίγο αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αφού 100 περίπου οπαδοί, σύμφωνα με την Αστυνομία, βρέθηκαν έξω από το σπίτι του για να κάνουν επίθεση.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού κατέγραψε με κάμερα την επίθεση, με τον ίδιο και τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας να αναφέρουν στο βίντεο ότι οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια, πετούσαν πέτρες και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους περιμετρικά της οικίας του.

Όλα αυτά έρχονται σε ένα ακόμα επεισόδιο που επιβεβαιώνει ότι ο ιστορικός σύλλογος νοσεί επικίνδυνα.

Παναθηναϊκός: Απάντησε στον Κώστα Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

Την απάντησή του στον Κώστα Μπακογιάννη έδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Δήμαρχου Αθηναίων για τον Βοτανικό, που έγινε μετά από απειλές που δέχθηκε στα social media.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» καλούν τον Δήμαρχο να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την Παναθηναϊκή Πολιτεία μέχρι τις αρχές Ιουλίου καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιώσει επί της ουσίας πως προχωρά μόνο για την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Χαρακτηριστικά από τον Αθλητικό Όμιλο έλεγαν ότι «Ο κ.Μπακογιάννης στις συναντήσεις μας δείχνει να είναι ειλικρινών προθέσεων. Διαβάσαμε την δήλωση του, που μιλάει για ανακοινώσεις το καλοκαίρι. Αν μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν ανακοινώσει την δημιουργία της Παναθηναϊκής πολιτείας ή αν δεν ανακοινώσει τίποτα θα είναι η επιβεβαίωση ότι προχωράει το σχέδιο τους για ανέγερση μόνο του ποδοσφαιρικού γηπέδου».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share