Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Εφιαλτική νύχτα για τον Κώστα Μπακογιάννη: Δημόσιες απειλές - Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη

Δύσκολες ώρες!

10 Ιουνίου 2020 10:53
Εφιαλτική νύχτα για τον Κώστα Μπακογιάννη: Δημόσιες απειλές - Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολη νύχτα πέρασε την Τρίτη ο Κώστας Μπακογιάννης καθώς έγινε αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων!

Ο λόγος; Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το μεσημέρι της Τρίτης που εν ολίγης ρίχνει το "μπαλάκι" στον Δήμαρχο Αθηναίων για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκού διότι δεν έχει προχωρήσει στις προ εκλογών δεσμεύσεις του!

Από το απόγευμα της Τρίτης ο Κώστας Μπακογιάννης έχει δεχτεί χιλιάδες απειλητικά μηνύματα στα social media με τον κόσμο να τονίζει πως θα τον "μαυρίσει" στις επόμενες εκλογές! Μάλιστα ο Δήμαρχος Αθηναίων το πρωί της Τετάρτης τοποθετήθηκε σχετικά! «Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά, ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με ολοκληρωμένη πρόταση», δήλωσε!

Δείτε αναλυτικά το post του στο Athensmagazine.gr:

Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Wednesday, June 10, 2020

«Το στοίχημα της πόλης είναι...» - Έδωσε το σύνθημα για το «Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας» ο Κώστας Μπακογιάννης

Το σύνθημά του για το «Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας», έχοντας παρουσιάσει αναλυτικά το σχέδιο για τη μεγάλη αλλαγή στο κέντρο, έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης, αναφέροντας και ποιο είναι το μεγάλο στοίχημα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Αθήνας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, η ενοποίηση του ιστορικού κέντρου είναι ένα κομμάτι του σχεδίου, ενώ σημείωσε ότι αυτό το κάνουν όλες οι μεγάλες πόλεις του πλανήτη.

«Η Αθήνα σήμερα αδικείται και μας αδικεί όλους»

Οπως αποκάλυψε υπήρξε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο όπου έγινε κυκλοφοριακή μελέτη (είχε να γίνει από το 2004) και τόνισε ότι όλες οι παρεμβάσεις στην χειρότερη περίπτωση θα έχουν επίπτωση στην πόλη μόλις 4% .

Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε ότι «το στοίχημα της πόλης είναι η μεικτή χρήση, να συμβιώνουμε όλοι μαζί και αυτό θέλουμε να πετύχουμε», ενώ ανέφερε ότι «ο Μεγάλος περίπατος απελευθερώνει 50 στρέμματα ελεύθερου χώρου» και τόνισε ότι «σήμερα η Αθήνα αδικείται και μας αδικεί όλους». Το σχέδιο, το οποίο εγκρίθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, αλλάζει την όψη της πρωτεύουσας με σαρωτικές αναπλάσεις.

«Τέλη Ιουλίου η πρώτη φάση του σχεδίου»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έδωσε μια εικόνα για τα έργα που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα, σημειώνοντας ότι θα είναι ένα έργο ζωντανό και ανοιχτό, το οποίο θα γίνει σταδιακά. «Θα το παρακολουθούμε, θα το αξιολογούμε και στην συνέχεια θα έρθουν οι μόνιμες αλλαγές» σημείωσε.

Καταληκτικά, ο κ. Μπακογιάννης επεσήμανε ότι το πιλοτικό σχέδιο θα ξεκινήσει να δουλεύεται στα τέλη Μαΐου και θα παραδοθεί τέλη Ιουλίου η πρώτη φάση του σχεδίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share