Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ για παγκόσμιο σούπερ σταρ του αθλητισμού! Του έκλεψαν τσάντα με κοσμήματα αξίας 500.000 δολαρίων!

Απίστευτο!

1 Φεβρουαρίου 2020 15:13
Σοκ για παγκόσμιο σούπερ σταρ του αθλητισμού! Του έκλεψαν τσάντα με κοσμήματα αξίας 500.000 δολαρίων!

Σοκ είχε υποστεί ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Άλεν Άιβερσον, καθώς, την ώρα που θρηνούσε τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, άγνωστος του είχε κλέψει μια τσάντα πλάτης, η οποία περιείχε κοσμήματα αξίας 500.000 δολαρίων, η οποία όμως επεστράφη, αφού κάμερα ασφαλείας τον... έπιασε να κόβει βόλτες στο λόμπι ξενοδοχείου στην Πενσιλβάνια, πριν από την κλοπή.

Το όνομά του είναι Κρίστοφερ Ντάνιελ και είναι 21 ετών. Ο ίδιος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, για να παραδοθεί, αφού δόθηκε δημόσια φωτογραφία του. Η Αστυνομία αναφέρει, ότι παραδέχθηκε το αδίκημά του την περασμένη Δευτέρα (27/1), γύρω στις 22:30, στο ξενοδοχείο Sofitel της Φιλαδέλφεια.

Εκείνη την ώρα, ο Άλεν Άιβερσον μπορεί να βρισκόταν στο ξενοδοχείο, αλλά όχι στο λόμπι. Ένας φίλος του αποσυρθέντα εδώ και χρόνια NBAer είχε στον έλεγχό του την τσάντα, αλλά όταν την άφησε σε μια καρέκλα, ο κλέφτης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία.

Δεν είναι ξεκάθαρο, πάντως, αν ο Κρίστοφερ Ντάνιελ γνώριζε, τι είχε μέσα η τσάντα ή ποίου ήταν. Όχι, βέβαια, ότι τον απασχολούσε ιδιαίτερα, αφού είναι σεσημασμένος κλέφτης, όπως αναφέρουν οι Αρχές.

«Από τότε που εκλάπη η τσάντα, αυτή γύρισε πίσω και ο ένοχος παρουσιάστηκε. Ο Άλεν ευχαριστεί στην Αστυνομία και τον κόσμο της Φιλαδέλφεια για την υποστήριξη», ανέφερε ο δικηγόρος του.

Θέλετε, μήπως, να μάθετε την περιουσία που έχει αυτή τη στιγμή ο Άιβερσον; Αυτή τη στιγμή υπολογίζεται γύρω στα 45 εκατομμύρια δολάρια, που δεν είναι ωστόσο μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς πως έβγαλε στην καριέρα του 200 εκατομμύρια!

Ο ίδιος, πάντως, πάντοτε απασχολεί με τις στυλιστικές του επιλογές, φορώντας πάντα ρολόι από το Diamons 360 και ένα επίσης διαμαντένιο κολιέ. Υπολογίζεται, μάλιστα, ότι έχει στην κατοχή του κοσμήματα αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2012, πάντως, είχε καταγραφεί μια μήνυση εταιρείας κοσμημάτων, για χρέος 375 χιλιάδων δολαρίων του Hall of Famer, που ακόμη παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του.

Η σύνδεση με τον Κόμπι Μπράιαντ

Η ληστεία ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για τον Άλεν Άιβερσον, που εκείνη τη μέρα απέτισε φόρο τιμής στον άλλοτε συναθλητή του, Κόμπι Μπράιαντ, που πέθανε σε δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Ο ίδιος, με ένα συγκινητικό post στο Facebook, είπε τα εξής: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν το τι νιώθω. Τα μόνα που μπορώ να πω, είναι πως είμαι συντετριμμένος και ότι πονάει η καρδιά μου. Δεν μπορώ να νιώσω διαφορετικά, όσο κι αν έχω προσπαθήσω. Ο κόσμος θα θυμάται πώς ήμασταν ως αντίπαλοι, αλλά όλο αυτό ήραν μια σχέση πιο βαθιά. Το ότι γίναμε draft στην ίσως καλύτερη φουρνιά στην ιστορία του ΝΒΑ, είναι ίσως η μεγαλύτερη συζήτηση. Η γενναιοδωρία του και ο σεβασμός του για το παιχνίδι, όμως, είναι κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω από πρώτο χέρι.

Υπάρχει μια ανάμνησή μου από αυτόν, που δε θα σταματήσω να θυμάμαι ποτέ. Ήταν στην πρώτη μας χρονιά, στον πρώτο μας αγώνα ως αντίπαλοι στο Λος Άντζελες. Εκείνος ήρθε στο ξενοδοχείο μου και πήγαμε σε εστιατόριο. Όταν γυρίσαμε, με ρώτησε πού θα πήγαινα. Του είπα πως θα πήγαινα στο κλαμπ κι εκείνος απάντησε, ότι θα είναι στο γυμναστήριο.

Αυτός ήταν πάντα, ένας αληθινός μαθητής του παιχνιδιού, του μπάσκετ και της ζωής. Δεν είμαστε εντάξει. Θα βρούμε, όμως, τη δύναμη να επανέλθουμε, γιατί αυτό θα ήθελε ο Κόμπι να κάνουμε».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share