Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικές εικόνες! Ανασύρθηκαν 3 από τα πτώματα στην τραγωδία του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ! Δεν ξέρουν σε ποιον ανήκουν! (video+photos)

Σοκ!

28 Ιανουαρίου 2020 12:24
Ανατριχιαστικές εικόνες! Ανασύρθηκαν 3 από τα πτώματα στην τραγωδία του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ! Δεν ξέρουν σε ποιον ανήκουν! (video+photos)

Τρία ήταν τα πτώματα, που ανασύρθηκαν από το ανατριχιαστικό δυστύχημα με το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά η Αστυνομία ανέφερε πως δεν ξέρει το πού ανήκουν αυτά, ψάχνοντας τα υπόλοιπα έξι!

Υπενθυμίζεται πως εκτός του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ, άλλα επτά ήταν τα θύματα της συντριβής στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, με το ελικόπτερο να έχει πέσει σε ένα τραχύ έδαφος, με τις ομάδες διάσωσης να δυσκολεύονται πολύ να φτάσουν. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός, ότι έπρεπε να συνεχίσουν εκ νέου τις προσπάθειες τους τη Δευτέρα (27/1), καθώς το σκοτάδι δεν τους επέτρεπε να δουν καλά την Κυριακή 26/1, ημέρα του δυστυχήματος. Κανείς δεν ξέρει, δηλαδή, σε τι κατάσταση είναι τα πτώματα.

Οι έρευνες, βέβαια, θα συνεχιστούν για τη συντριβή, με το ηχητικό ντοκουμένο να δείχνει, ότι ο πιλότος πέρασε εκτός πορείας, πέφτοντας πάνω στο λόγο. Εξετάζεται, φυσικά, η πιθανότητα να αποπροσανατολίστηκε από την κακή ορατότητα, που οφειλόταν στην ομίχλη και τα σύννεφα.

Ο πιλότος, βέβαια, είχε πιστοποιητικό ικανότητας να πιλοτάρει σε τέτοιες συνθήκες και, μάλιστα, είχε πάρει ειδική άδεια να πετάξει την Κυριακή (26/1).

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, ενδιαφέρον έχει η άποψη του Κετ Ντιτζ, προηγούμενου πιλότου του Κόμπι Μπράιαντ, που ανέφερε πως το ελικόπτερο ήταν αρκετά αξιόπιστο και δε θα μπορούσε απλά να πέσει από τον ουρανό. Το περιέγραψε, μάλιστα, ως μια «φανταστική λιμουζίνα», έχοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συντήρησης.

Ο ίδιος, βέβαια, προσθέτει πως το ελικόπτερο είναι ένα περίπλοκο μεταφορικό μέσο και πρέπει να πιλοτάρεται από έμπειρους πιλότους, που έχουν εμπειρία τουλάχιστον 2.000 χιλιομέτρων σε διπλό κινητήρα.

«Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι έτοιμοι να πετάξουν αυτό το μεταφορικό μέσο. Αυτά δεν πέφτουν έτσι από τον ουρανό, εδώ είχαμε ένα μοντέλο σχεδόν αλεξικέραυνο», δήλωσε ο ίδιος στο CNN.

Ο μοιραίος πιλότος, Άρα Ζομπάϊαν, 50 ετών, ήταν ένας αναγνωρισμένος πιλότος ελικοπτέρου για 12 χρόνια, ενώ αυτό δεν ήταν το μόνο πιστοποιητικό του. Παράλληλα, είχε τη δυνατότητα διδασκαλίας τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ τα τελευταία 11 χρόνια έκανε διδασκαλία εδάφους, που σημαίνει πως είχε εμπειρία στο πιλοτάρισμα. Το τι έγινε σε εκείνο το σημείο της συντριβής, όμως, θα συνεχίσει να διερευνάται, όσο και για το αν έχει ο ίδιος ευθύνη για ό,τι συνέβη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο σκηνές από την ανάσυρση των τριών πτωμάτων:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share