Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Υπογράφει ο Σλούκας!

Διαβάστε σε ποιά ομάδα...

30 Μαΐου 2019 15:18
Υπογράφει ο Σλούκας!

Πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν για ανανέωση ακόμη ενός έτους, έκανε η Μπαρτσελόνα στον Κώστα Σλούκα, αλλά η Φενέρμπαχτσε θέλει και θα κρατήσει τον Ελληνα διεθνή γκαρντ. Οι «μπλαουγκράνα» κάνουν τα πάντα για την απόκτηση του, ο οποίος αποτελεί βασικό στόχο, για τη θέση του Τομά Ερτέλ, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Καταλονίας λήγει τον Ιούνιο.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η «Φενέρ» του έχει προτείνει τη διετή ανανέωση του συμβολαίου του και ο Σλούκας έχει συμφωνήσει να παραμείνει στη γειτονική χώρα.

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 68-91: Ένας αγώνας "ξέσπασμα"!

Ο Παναθηναϊκός ... ξέσπασε μετά το «καθισιό» των 25 ημερών και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, επικράτησε εύκολα του Περιστερίου κάνοντας το break και πήρε προβάδισμα (1-0) στα ημιτελικά της Basket League!

Το διάστημα αγωνιστικής απραξίας ήταν μεγάλο. Σχεδόν έναν μήνα μετά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «διψούσε» για μπάσκετ.

Η εικόνα του δευτέρου γύρου με την νίκη του Περιστερίου δεν θύμιζε σε τίποτα αυτό που είδαμε στο παρκέ του «Ανδρέας Παπανδρέου» στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να είναι εντυπωσιακοί.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο πετούσαν... φωτιές, αντέδρασαν στην επιστροφή του Περιστερίου από το -24 (48-56), πήραν προβάδισμα στην σειρά και πλέον θέλουν δύο αποτελέσματα ακόμη για την πρόκριση στους τελικούς. Σπουδαία εμφάνιση από τον Ντεσόν Τόμας (21π., 10ριμπ.), που ξεχώρισε μαζί με τους Καλάθη (19π., 11ας) και Λοτζέσκι (13π.). Για το Περιστέρι, μένει το σερί 13-0 της τρίτης περιόδου το οποίο όμως δεν είχε συνέχεια. Πρώτος σκόρερ ο Μπέντιλ με 20 πόντους.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ (1/6, 18:00), όπου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί το Περιστέρι θέλοντας να ζευγαρώσει τις νίκες του, με την ομάδα των βορείων προαστίων να ψάχνει break ισοφάρισης.

Πηγή: sdna.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτοκτονία Προμηθέα, όρθια η ΑΕΚ!

Basket League: Ώρα ημιτελικών!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share