Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του "τυφώνα" Θανάση Γιαννακόπουλου!

Το «ύστατο χαίρε»!

20 Μαρτίου 2019 13:52
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου βύθισε σε πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού! Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου την ερχόμενη Τρίτη που θα γίνει η κηδεία του στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του εμβληματικού ανθρώπου, που συνέδεσε το όνομά του με τις κορυφαίες στιγμές του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Πριν την νεκρώσιμο ακολουθία, η οποία θα ψαλεί στις 14:00, η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 08:00 έως τις 12:30, ώστε όλοι όσοι αγάπησαν τον «τυφώνα», να μπορέσουν του πουν το τελευταίο αντίο.

Υπενθυμίζεται, ότι η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύσσωμος ο κόσμος του αθλητισμού θρηνεί για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και εχθές το βράδυ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ!

Πηγή: sdna.gr

Βαρύ πένθος: Το αντίο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον θείο του Θανάση!

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, καθώς το πρωί της Τρίτης έφυγε από την ζωή και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εννέα μήνες μετά τον Παύλο!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είπε το αντίο στον θείο του Θανάση, με ένα ποστ στο Instagram και μια πράσινη καρδιά!

Καλό ταξίδι...", έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θέλοντας να αποχαιρετίσει τον θείο του Θανάση!

Θανάσης Γιαννακόπουλος

"Όταν πεθάνω θέλω να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού": Η τελευταία επιθυμία του Θανάση Γιαννακόπουλου!

Έφυγε από την ζωή, εννέα μήνες μετά τον αδελφό του Παύλο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μάλιστα πριν μερικά χρόνια σε μια εκδήλωση του Παναθηναϊκού είχε εκφράσει την επιθυμία του όταν πεθάνει να τον θάψουν με την σημαία του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε περισσότερα θέματα sport στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share