Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Όρθιο όλο το ΣΕΦ για να τιμήσει τον "μεγάλο αντίπαλο" Θανάση Γιαννακόπουλο!

Θρήνος για τον «τυφώνα»

20 Μαρτίου 2019 12:10
Ολυμπιακός: Όρθιο όλο το ΣΕΦ για να τιμήσει τον

Η απώλεια στον χώρο του αθλητισμού με τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου βύθισε σε πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού και την Euroleague.. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από την ζωή την Τρίτη το πρωί σε ηλικία 88 ετών.. Ο Ολυμπιακός στον χθεσινό του αγώνα στο ΣΕΦ τίμησε τον Θανάση Γιαννακόπουλου στέκοντας όρθιος μαζί με τους φιλάθλους κρατώντας ενός λεπτού σιγή! Βέβαια με την είδηση του θανάτου η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα θερμά της συλληπητήρια με σχετική του ανακοίνωση..

Η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του «τυφώνα», όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν, σκόρπισε θλίψη τόσο στον αθλητικό και πολιτικό κόσμο όσο και στους απλούς φιλάθλους όλων των ομάδων. Είχε δηλώσει ότι όταν πεθάνει θα θέλει να τον θάψουν με τη σημαία του Παναθηναϊκού!

Και αυτό φάνηκε και στον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί μέσα στα γήπεδα να είναι «αιώνιοι αντίπαλοι», η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, όμως ένωσε όλους τους Έλληνες φιλάθλους του μπάσκετ, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με σεβασμό.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, έτσι και στο ΣΕΦ, πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου, που έφυγε από την ζωή την Τρίτη το πρωί σε ηλικία 88 ετών.

Όλο το γήπεδο όρθιο, απόλυτη ησυχία από τους θεατές, τους παίκτες, τους προπονητές, τους παράγοντες.

Τσίπρας: "Μεγάλο κενό στο επιχειρείν και τον αθλητισμό" η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου!

Μεγάλο κενό στον αθλητικό χώρο αφήνει ο θάνατος του Θανάση Γιαννακόπουλου που έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί! Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο Twitter για τον Θανάση Γιαννακόπουλου και για το κενό που θα αφήσει στο επιχειρείν και στον αθλητισμό!

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει βυθιστεί στο πένθος!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών το πρωί της Τρίτης.

«Άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια και πολλή αγάπη», γράφει ακόμα ο πρωθυπουργός, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος.

Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού:

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα & υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν & του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις που αφορούν τον κόσμου του αθλητισμού στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share