Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρηνεί η Euroleague για τον Θανάση Γιαννακόπουλο!

Τεράστια απώλεια για το ευρωπαϊκό μπάσκετ!

19 Μαρτίου 2019 13:01
Θρηνεί η Euroleague για τον Θανάση Γιαννακόπουλο!

Την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέφρασε η Euroleague!

Η διοργανώτρια αρχής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης είπε το δικό της αντίο σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μαζί με τον αδελφό του Παύλο!

Η Euroleague θρηνεί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Θανάση Γιαννακόπουλου!

Αυτός ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ανατριχιαστικό αφιέρωμα!

Έφυγε από την ζωή, εννέα μήνες μετά τον αδελφό του Παύλο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μάλιστα πριν μερικά χρόνια σε μια εκδήλωση του Παναθηναϊκού είχε εκφράσει την επιθυμία του όταν πεθάνει να τον θάψουν με την σημαία του Παναθηναϊκού!

Ο ΣΚΑΙ έκανε ένα αφιέρωμα στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου και εμείς σας το μεταφέρουμε! Ανατριχιαστικό:

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος!

Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα σε ηλικία 88 ετών.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο ΥΓΕΙΑ στη ΜΕΘ μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί, όπως σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή!

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή με σχετική ανακοίνωση...

Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share