Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League (video)

3 Αυγούστου 2017 22:09
Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό: Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League (video)

Με δύο γκολ από το 63΄ έως το 66΄ (Λουντ και Καμπέσα οι σκόρερ) οι πράσινοι έβαλαν την καρδιά στη θέση τους μετά το αυτογκόλ του Μολέδο στο 52΄

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αυτά τα φυτά θα εξυγιάνετε και θα ανανεώσετε τον χώρο σας!

Πριν δύο χρόνια όταν όλα είχαν πάει στραβά για τον Παναθηναϊκό, ο Ρόμπιν Λουντ είχε τραυματιστεί στο ίδιο γήπεδο. Κάταγμα στα πλευρά και τρεις μήνες off. Σε αυτό ήρθε και ο αποκλεισμός από την Καμπάλα. Δύο χρόνια μετά οι «πράσινοι» δεν την πάτησαν. Παρά το γεγονός ότι έβαλαν μόνοι τους δύσκολα με το αυτογκόλ του Μολέντο εντούτοις αντέδρασαν. Αρχικά με τον Λουντ ο οποίος μετά τα δύο δοκάρια στην Λεωφόρο βρήκε δίχτυα στο Αζερμπαϊτζάν (με εξαιρετικό γκολ) και στη συνέχεια με τον Καμπέσας.

Έβαλε δύσκολα στον εαυτό του με Μολέντο

Ηταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι είχε το 1-0 του πρώτου αγώνα πήγε και στο Αζερμπαϊτζάν για τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό απέκτησε κατοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει. Και το έκανε. Μόλις στο 10' θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την πρόκριση αλλά ο Αλτμάν έχασε το άχαστο.

Ο Λουντ του έδωσε μισό γκολ αλλά μισό μέτρο από την εστία και χωρίς γκολκίπερ κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ και να συγκρουστεί και με τον Χατζηγιοβάνη. Ομως οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν εκεί. Συνέχισαν μέχρι το 45' να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες. Και με τον Μολίνς και με τον Μολέντο (μετά από στημένη φάση) και με τον Αλτμαν ξανά. Και η Καραμπάκ προειδοποίησε ακριβώς στο 45' με το σουτ του Μαλόουν το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Και όσο το ματς δε το τελείωνε ο Παναθηναϊκός, η Καραμπάκ ήλπιζε. Και στο 52' μετά από μία εκπληκτική ατομική ενέργεια του Μονρόουζ ήρθε το αυτογκόλ του Μολέντο που έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καλάθια του Κυριάκου: Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπαιξε μπάσκετ με την Εθνική! (photos)

Μία αυτοπεποίθηση που βγήκε και στο παιχνίδι τους μιας και στο 59' ο Μονρόουζ έκανε ένα εξαιρετικό πλασέ αλλά ο Βλαχοδήμος έκανε σπουδαία επέμβαση.

Πηγή: protothema.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share