Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έτριψε με λεμόνι το λεκέ από κέτσαπ - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Δοκιμάστε το!

26 Απριλίου 2020 09:07
Έτριψε με λεμόνι το λεκέ από κέτσαπ - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα ενθουσιαστείτε

Οι λεκέδες από κέτσαπ και κόκκινες σάλτσες είναι οι πιο επίμονοι κι αν δεν τους αντιμετωπίσουμε άμεσα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ρούχο να καταστραφεί ολοσχερώς. Το άμεσο πλύσιμο δεν μας εγγυάται και σίγουρα αποτελέσματα. Γι' αυτό βρήκαμε για εσάς μια πιο άμεση και δραστική λύση.

Για ακόμη μια φορά η λύση βρίσκεται στο λεμόνι, ένα υλικό που λατρεύουμε γιατί μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στα περισσότερα θέματα της καθημερινότητας μας και ακόμη περισσότερο σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε το πιο δραστικό αντισηπτικό από λεμόνια.

Αν σταθείτε λοιπόν άτυχοι και στάξει πάνω στο αγαπημένο σας πουκάμισο κόκκινη σάλτσα μην πανικοβληθείτε, απλά τρίψτε πάνω στο λεκέ λεμόνι και δείτε τον να εξαφανίζεται στη στιγμή!

Ανακάτεψε σε ένα μπολ λεμόνι με οξυζενέ και έλυσε το πρόβλημα που απασχολεί όλες τις νοικοκυρές

Μπορεί η χλωρίνη να είναι σούπερ απολυμαντική και να καθαρίζει σε βάθος κάθε επιφάνεια, αλλά πολλές από εμάς δεν αντέχουμε την μυρωδιά της καθώς μπορεί να προκαλέσει μέχρι και προβλήματα αναπνευστικά σε κάποιους που έχουν αλλεργίες.

Πώς μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ένα καθαριστικό σπιτιού που έχει τα ίδια αποτελέσματα αλλά καλύτερη μυρωδιά και κοστίζει λιγότερα χρήματα; Έχουμε τη λύση! Βασικό συστατικό για μια ακόμη φορά το λεμόνι που με την οξύτητα του και την αντιοξειδωτική του δράση μας έχει φανεί χρήσιμο άπειρες φορές, δείτε εδώ τι μπορείτε να φτιάξετε με μια μόνο παγοθήκη, λίγη μαγειρική σόδα και λεμόνι.

Τι θα χρειαστείς:

  • 12 φλιτζάνια νερό (απιονισμένο)
  • 1/4 φλιτζανιού χυμό λεμονιού
  • 1 φλιτζάνι οξυζενέ

Εκτέλεση:

  • Ανακάτεψε καλά όλα τα υγρά σε ένα μπολ.
  • Τοποθέτησε το μείγμα σε ένα βαποριζατέρ και χρησιμοποίησε το για την καθαριότητα όλου του σπιτιού!

Γεμίζει μια γυάλα με νερό και ρίχνει μέσα λεμόνια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Τα λεμόνια είναι ένα υλικό που πάντα υπάρχει στο σπίτι μας μιας και είναι απόλυτα χρήσιμα σε πάρα πολλά θέματα, τόσο στη μαγειρική όσο και στην καθαριότητα αλλά και σε θέματα ομορφιάς. Πώς μπορούμε όμως να τα διατηρήσουμε για μεγαλύτερο διάστημα φρέσκα; Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο απλή και πρακτική λύση για να μην χρειαστεί να πετάξετε ξανά τα λεμόνια σας. Αν πάλι σας περισσεύουν αρκετά λεμόνια, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε το πιο δραστικό αντισηπτικό.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχετε πολλά λεμόνια και φοβάστε μη χαλάσουν, τότε μπορείτε να κάνετε κάτι, ώστε να μην πάθουν απολύτως τίποτα. Βάλτε τα λεμόνια που έχετε μέσα σε ένα μπολ γεμάτο με νερό και κλείστε το καπάκι. Τα λεμόνια σας θα είναι φρέσκα για περισσότερο χρόνο.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share