Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Έχεις λεμόνια στο σπίτι; Σώθηκες - Φτιάξε το πιο δραστικό αντισηπτικό οικονομικά

''Σκότωσε'' τα μικρόβια του κορωνοϊού!

17 Μαρτίου 2020 10:24
Έχεις λεμόνια στο σπίτι; Σώθηκες - Φτιάξε το πιο δραστικό αντισηπτικό οικονομικά

Αν έχεις λεμόνια στο σπίτι πραγματικά μπορείς να σωθείς αφού γίνεται να φτιάξεις σπιτικό αντισηπτικό

Πώς να φτιάξεις το δικό σου αντισηπτικό εύκολα και γρήγορα για να προστατευτείς από τον Κορωνοϊό. Είναι απαραίτητο, όλοι να λάβουμε τα μέτρα μας και να είμαστε προσεκτικοί για να μην κολλήσουμε τον ιό.

Με την εξάπλωση του COVID-19, τα καταστήματα σε όλο τον κόσμο έχουν ξεμείνει γρήγορα από αντισηπτικά. Αλλά μην φοβάστε, αν δεν μπορείτε να το βρείτε στα ράφια, υπάρχουν τρόποι για να απολυμάνετε τα χέρια σας με φυσικά υλικά στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μόνο η χρήση του αντισηπτικού δεν αποτελεί πλήρες υποκατάστατο για την σωστή πλύση. Αλλά όταν δεν μπορείτε να είστε κοντά σε ένα νεροχύτη και σαπούνι, μπορεί να είναι μια χρήσιμη επιλογή κατά του ιού. Εντωμεταξύ συναγερμός έχει σημάνει στο Αλεξάνδρας! Άνδρας βρέθηκε θετικός στον ιό!

Τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε το δικό σας αντισηπτικό και να προστατευτείτε από τον Κορωνοϊό

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι από αλκοόλη 91% (επίσης γνωστή ως "αλκοόλη τρίψιμο)
  • ½ φλιτζάνι γέλη αλόης βέρα
  • 15 σταγόνες τσαγιού, λεμονιού ή ευκαλύπτου

σπιτικό  αντισηπτικό οικονομικά

Πώς να το φτιάξετε

1.Αδειάστε την αλκοόλη σε ένα δοχείο μέσου με ένα στόμιο εκροής.

2. Προσθέστε την γέλη αλόης βέρα. Η αλόη είναι ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης των σκληρών επιδράσεων του αλκοόλ στο δέρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ αλόης απευθείας από το φυτό ή έτοιμο από κατάστημα, σημειώστε ότι η φυσική γέλη είναι συνήθως πιο παχιά, έτσι θα κάνει το τελικό προϊόν κολλώδες και θα χρειαστεί να τρίψετε τα χέρια σας περισσότερο για να το απορροφήσετε.

3. Προσθέστε το αιθέριο έλαιο. Τα έλαια τσαγιού, λεμονιού και ευκαλύπτου είναι φυσικά αντιβακτηριακά, καθιστώντάς τα ιδανικά για σπιτικά απολυμαντικά.

4. Κάντε ένα τα υλικά. Για να αναμίξετε πλήρως όλα τα συστατικά, χτυπήστε και χτυπήστε τα συστατικά μέχρι να σχηματίσουν ένα πηκτό υγρό.

5. Απολυμάνετε το επιλεγμένο σας μπουκάλι και ρίξτε το απολυμαντικό του χεριού. Ψεκάστε μερική από την αλκόολη σας στο μπουκάλι σας και αφήστε το να στεγνώσει μέχρι το αλκοόλ να έχει εξατμιστεί στη συνέχεια χύστε στο απολυμαντικό σας.

Δείτε επίσης τον δραστικό τρόπο να απολυμάνετε και το αυτοκίνητό σας με σόδα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share