Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Παίρνει σόδα και μαλακτικό μαλλιών, τα αφήνει 5 λεπτά και... Δεν θα πιστεύετε τι έγινε μετά! (Video)

Διακοσμήστε το σπίτι σας με κάτι εναλλακτικό!

26 Νοεμβρίου 2019 16:20
Παίρνει σόδα και μαλακτικό μαλλιών, τα αφήνει 5 λεπτά και... Δεν θα πιστεύετε τι έγινε μετά! (Video)

Σας φάνηκε περίεργο αυτό που διαβάσατε; Ξέρετε ότι αν πάρετε σόδα μαγειρική και μαλακτικό μαλλιών μπορείτε να φτιάξετε ένα τέλειο διακοσμητικό για το σπίτι σας;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τα αναμίξετε και να περιμένετε 5 λεπτά! Το αποτέλεσμα είναι να φτιάξετε έναν τέλειο χιονάνθρωπο που θα στολίσει το σπίτι σας! 6 μυστικά των γιαγιάδων για τις δουλειές του σπιτιού που οι νέες νοικοκυρές δεν γνωρίζουν

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα και μαλακτικό μαλλιών για να δημιουργήσετε στη στιγμή διακοσμητικό χιόνι για πρωτότυπες χειροτεχνίες.

Δείτε το βίντεο με την διαδικασία:

Παίρνει αυτοκόλλητα και τα κολλάει στο μπάνιο... το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Απίθανο κόλπο για να διακοσμήσετε το μπάνιο σας! Αν πάρετε αυτοκόλλητα και τα κολλήσετε στα πλακάκια του μπάνιου σας το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Σας φαίνεται περίεργο κάποιος να κολλάει αυτοκόλλητα στο μπάνιο του; Μην σας κάνει εντύπωση ο λόγος είναι πολύ απλός! Όποιος επιθυμεί να κάνει ανακαίνιση χωρίς να χαλάσει μια περιουσία επιλέγει αυτή την μέθοδο! Βάλτε τα ρούχα σας στο μπάνιο και αφήστε δέκα λεπτά... ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε ένα κλασικό και βαρετό μπάνιο με μονόχρωμα πλακάκια! Επιλέξτε ένα θέμα και βρείτε αδιάβροχα αυτοκόλλητα βινυλίου που να ταιριάζουν! Στην συνέχεια καθαρίστε και στεγνώστε καλά τις επιφάνειες των πλακιδίων και κατόπιν κολλήστε τα αυτοκόλλητα σε διάφορες θέσεις! Τα πλακάκια σας θα αποκτήσουν μια νέα όψη και θα είναι τέλεια και του γούστου σας

Μπάνιο αυτοκόλλητα διακόσμηση

Δεν είναι τέλεια ιδέα και οικονομική;

Απίθανο κόλπo! Δείτε πως να καθαρίσετε το μπάνιο σας από τη μούχλα! (Video)

Μπάνιο αξεσουάρ αυτοκόλλητα διακόσμηση

Το κόλπο αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στα πλακάκια της κουζίνας σας!

Ανακαίνιση στο μπάνιο: Το απόλυτο κόλπο για να γλιτώσετε χρόνο και χρήματα!

Οι ταπετσαρίες τοίχου έχουν πια μπει σε κάθε χώρο του σπιτιού ακόμα και στο μπάνιο! Ναι είναι η νέα τάση στο εξωτερικό που έρχεται δυναμικά και στην Ελλάδα! Επιλέξτε μια αδιάβροχη ταπετσαρία με έντονο μοτίβο και καλύψτε όλη την επιφάνεια του τοίχου και το ταβάνι! Δεν χρειάζεται να έχετε σπουδάσει διακόσμηση για να κάνετε κάτι μοναδικό!

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ταπετσαρία από το σημείο που τελειώνουν τα πλακάκια εφόσον είναι μέχρι το μέσον του ή από εκεί που τελειώνει η μπανιέρα και πάνω! Εταιρεία κατασκεύασε γυάλινα κεραμίδια που ζεσταίνουν το σπίτι σας με ηλιακή ενέργεια! Μην φοβάστε να κάνετε κάτι διαφορετικά και καινοτόμο στο σπίτι σας!

Οι τολμηροί είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν ακόμα και με τις διακοσμητικές τους επιλογές!

Όσο βρώμικη κι αν είναι η μπανιέρα σας, Με αυτό το πανίσχυρο σπιτικό καθαριστικό, θα την κάνετε να δείχνει σαν καινούρια!

Δείτε τις φωτογραφίες που μπορούν να αποτέλεσουν έμπνευση για εσάς:

Μπάνιο διακόσμηση τοίχων ταπετσαρία

Σπίτι μπάνιο διακόσμηση ταπετσαρία έντονο χρώμα

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share