Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Zara Home: Το ορθογώνιο καλάθι που θα σας λύσει τα χέρια και κοστίζει μόνο 4 ευρώ!

Θα ανανεώσει τον χώρο του σπιτιού σας!

8 Ιουλίου 2019 11:03
Zara Home: Το ορθογώνιο καλάθι που θα σας λύσει τα χέρια και κοστίζει μόνο 4 ευρώ!

Το σπίτι σας χρειάζεται ανανέωση και οργάνωση και το Athensmagazine.gr σας βρίσκει πάντα τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς! Αυτήν την φορά εντοπίσαμε το καλύτερο ορθογώνιο καλάθι από το Zara Home που κοστίζει μόνο 4 ευρώ! Επίσης σας προτείνουμε τον boho καθρέφτη που θα λατρέψετε!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από την ανανέωση! Αν είστε από εκείνους που βαριούνται τα μονότονα αντικείμενα στο σπίτι τους και θέλουν παράλληλα να έχουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους τότε τα καλάθια που σας προτείνουμε θα γίνουν τα αγαπημένα σας!

Δεν κοστίζουν πολλά χρήματα άλλωστε το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο κομψά και οικονομικά αντικείμενα!

Για να είστε πάντα μέσα στην μόδα και να μην μένετε πίσω σε διακοσμητικά στοιχεία τότε πρέπει να αγοράσετε το ορθογώνιο καλάθι που σας παρουσιάζουμε!

Μια μικρή περιγραφή:

Ορθογώνιο καλάθι με χώρο σε σχήμα λαβών, σε φυσικό χρώμα και με πολύχρωμα μοτίβα.

Εάν θέλετε όλα τα μεγέθη από το καλάθι που σας προτείνουμε και θα δημιουργήσετε μια όμορφη γωνιά στο σπίτι σας, τότε το πιο μεγάλο κοστίζει 13 ευρώ!

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΟΤΙΒΑ
3.99 € - 12.99 €

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΟΤΙΒΑ
3.99 € - 12.99 €

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΟΤΙΒΑ
3.99 € - 12.99 €

Zara Home: To απόλυτο vintage φωτιστικό που θα δώσει άλλο αέρα στον χώρο σας!

Αν είστε λάτρης των Vintage επίπλων και διακοσμητικών τότε αυτό το φωτιστικό θα το λατρέψετε...Αν λοιπόν θέλετε ο χώρος σας να ξεχωρίζει τότε σας βρήκαμε κάτι ξεχωριστό από το Zara home! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες!

Η ανανεώση του σπιτιού είναι απαραίτητη και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου μπορείτε να αλλάξετε το σπίτι σας και να το γεμίσετε με αξεσουάρ που θα σας αλλάξουν διάθεση! Kαι επειδή υπάρχουν πολλά αξεσουάρ ακόμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σας προτείνουμε και το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο που κοστίζει μόνο 8 ευρώ!

Η περιγραφή του φωτιστικού:

Φωτιστικό με βάση από ξύλο και γυάλινο καπέλο. Δεν περιλαμβάνεται η λυχνία. Συνιστώμενη λυχνία μέχρι 60W. Αν το εξωτερικό καλώδιο ή το κορδόνι του φωτιστικού πάθει βλάβη, πρέπει να αντικατασταθεί αποκλειστικά από εξειδικευμένο άτομο, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος. Ντουί: Ε27 για όλες τις αγορές και Ε26 για το Μεξικό, την Ιαπωνία και την Κορέα.

ΣΚΑΛΙΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ
55.99 €

24.0 X 24.0 X 24.0 CM

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share