Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Zara: Το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο που κοστίζει μόνο 8 ευρώ!

Θα κάνει την διαφορά με τον minimal χαρακτήρα του!

3 Ιουλίου 2019 10:31
Zara: Το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο που κοστίζει μόνο 8 ευρώ!

Αν είστε λάτρης του minimal και θέλεις να ξεχωρίζεις ακόμα και στις επιλογές του σπιτιού σου τότε σου βρήκαμε το απόλυτο αξεσουάρ μπάνιου από το Zara! Θα πάθετε σοκ με την εκπληκτική του τιμή! Κοστίζει μόνο 8 ευρώ και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες!

Το μπάνιο είναι ο καθρέπτης της νοικοκυράς και έτσι πρέπει να είναι πάντα οργανωμένο και καθαρό! Γενικά όσο χώρο και αποθηκευτικούς χώρους να έχουμε θέλουμε κι άλλους!

Όταν αποφασίζετε να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας και ιδιαίτερα του μπάνιου πρέπει να προτιμάτε minimal στοιχεία και σε χρώματα που θα ταιριάζουν με όλα! Κι αν όχι τότε θα μπορείτε να κάνετε μια έντονη αντίθεση! Έτσι γίνεται και με το αξεσουάρ μπάνιου που σας προτείνουμε!

Μόλις είδαμε το ορθογώνιο καλάθι ξετρελαθήκαμε γιατί είναι ευρύχωρο και το χρώμα του θα κάνει το μπάνιο σας ακόμα πιο κομψό! Το καλάθι που θα δείτε παρακάτω κοστίζει μόνο 8 ευρώ και θα βάλει σε τάξη όλα τα αντικείμενα που έχετε σκορπισμένα! Διατίθεται και σε άλλα μεγέθη για να ολοκληρώσετε το σετ!

Μια μικρή περιγραφή του καλαθιού:

Ορθογώνιο καλάθι με ύφασμα στο εσωτερικό σε άλλο χρώμα. Ιδανικό για φύλαξη αντικειμένων.

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει:

Zara μπάνιο

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ
7.99 €

Zara μπάνιο

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ
7.99 €

Zara μπάνιο

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ
7.99 €

Zara μπάνιο

ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ
7.99 €

Zara Home: Μεταμορφώστε το μπάνιο σας με το αξεσουάρ που κοστίζει μόνο 10 ευρώ!

Zara μπάνιο

Κάθε χρόνο όταν έρχεται η Άνοιξη θέλουμε να ανανεώσουμε τον χώρο στον οποίο ζούμε και περνάμε τις υπόλοιπες ώρες μετά τη δουλειά μας!

Συνήθως ξεκινάμε με το υπνοδωμάτιο μας ή το σαλόνι και παραμελούμε το μπάνιο γιατί πολύ απλά έχουμε κουραστεί από τις δουλειές!

Μην σταματάτε όμως εκεί και το μπάνιο χρειάζεται μια ανανέωση και να του χαρίσετε μια νέα όψη!

Το Athensmagazine.gr έψαξε και σου βρήκε το τέλειο αξεσουάρ που θα δώσει μια νέα άποψη στο μπάνιο σου και δεν κοστίζει τίποτα! Θα το βρεις στο Zara Home και στοιχίζει μόνο 9.99 ευρώ!

Οι μικρές πολυτέλειες προσδιορίζονται οι μικρές στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις και δεν «επιβιώνουμε» μηχανικά.

Είναι πολύ σημαντικό να πετάμε ότι άχρηστο έχουμε μέσα στο μπάνιο για να εξοικονομούμε χώρο και για να είναι τακτοποιημένο! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τοποθετήσουμε καινούρια διακοσμητικά στοιχεία!

Έτσι και εμείς στο Athensmagazine.gr βρήκαμε στα Zara Home μια διάφανη κουρτίνα, με απαλά prints, που μπορεί να δώσει στο μπάνιο σας luxury αίσθηση.

Tο διακοσμητικό αυτό αξεσούαρ να είστε σίγουρες ότι θα τραβήξει τα βλέμματα καθώς θα είναι το κύριο στοιχείο στο μπάνιο σας!

Zara μπάνιο

Κουρτίνα με λουλούδια, Zara Home (9,99 ευρώ)

Zara μπάνιο

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share