Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Γαμπρός παρατάει τη φωτογράφηση και βουτάει στη λίμνη - Όταν η νύφη καταλαβαίνει τον λόγο, μένει με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτος!

22 Αυγούστου 2023 13:07
Γαμπρός παρατάει τη φωτογράφηση και βουτάει στη λίμνη - Όταν η νύφη καταλαβαίνει τον λόγο, μένει με το στόμα ανοιχτό!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Το Athensmagazine.gr μετά τη συγκινητική ιστορία με το γαμπρό που έχει ύψος 81 εκατοστά, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που πραγματικά "γεμίζει" περηφάνια, καθώς ένας γαμπρός "παράτησε" τη φωτογράφιση με τη νύφη για να κάνει κάτι απίστευτο.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι από τον Καναδά, απολάμβανε μια ήσυχη φωτογράφιση μετά το γάμο τους, όταν ο γαμπρός ξαφνικά πήδηξε στο διπλανό ποτάμι. Θα σκεφτόμασταν ότι μπορεί να είχε ήδη μετανιώσει που παντρεύτηκε και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά ο πραγματικός λόγος που κατέστρεψε το κοστούμι του αποδείχθηκε ηρωικός.

Ο Κουκ, που τραβήχτηκε από το φωτογράφο να πηδάει στο ποτάμι, παρατήρησε ένα μικρό παιδί να κολυμπάει ανήσυχα. "Το πρόσωπό του ήταν κάτω από το νερό και πάλευε να σηκωθεί," είπε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο γαμπρός έπεσε στο νερό και βοήθησε το αγόρι να βγει στη στεριά. "Βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη", σχολίασε ο φωτογράφος.

Γαμπρός βουτάει σε λίμνη
Γαμπρός βουτάει σε λίμνη

Η νύφη, δεν ξαφνιάστηκε καθόλου. "Αυτός είναι ο Κλάι. Είναι κάτι που έκανε ενστικτωδώς". είπε. Εκτός από την εκπληκτική στιγμή που έχει καταγραφεί στην κάμερα, οι Κουκ έχουν επίσης εντυπωσιακές φωτογραφίες από το γάμο τους.

Η φωτογράφιση του γάμου τους έγινε σε ένα ηλιόλουστο πάρκο και κυλούσε ομαλά, μέχρις ότου ο γαμπρός πήδηξε ξαφνικά μέσα. Αποδείχθηκε ότι ο γαμπρός παρατήρησε ένα παιδί που κινδύνευε στο νερό και βούτηξε για να το σώσει, είπαν στην τηλεόραση. "Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο μικρός βγήκε έξω με ασφάλεια", είπε ο Κουκ.

Γαμπρός βουτάει σε λίμνη
Γαμπρός βουτάει σε λίμνη

Ο γαμπρός μπαίνει στη δεξίωση του γάμου - Μόλις πιάνει το χέρι της νύφης μένουν όλοι άφωνοι

Όλα τα ζευγάρια θέλουν να κάνουν μια εντυπωσιακή είσοδο στη δεξίωση του γάμου τους που θα συζητιέται για πολύ καιρό. Σίγουρα όμως όταν αυτός ο γαμπρός πήρε την απόφαση να κάνουν την είσοδό τους όχι απλά εντυπωσιακή αλλά... viral. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία από ένα γάμο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας γαμπρός έκοβε την τούρτα και του γλίστρισε το μαχαίρι.

Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν κάποιο αργό και ερωτικό κομμάτι για τον πρώτο τους χορό. Όταν όμως αυτή η νύφη ρωτήθηκε για το πρώτο τραγούδι, δεν υπήρχε περίπτωση να αρκεστεί σε κάτι κλασσικό. Αποφάσισαν λοιπόν να χορέψουν το Dirty Dancing και να αφήσουν τους πάντες άφωνους. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο με το χορό τους έχει γίνει viral και φυσικά είναι ο λόγος για να αλλάξουν... συνήθειες και να τολμήσουν και μερικά ακόμη ζευγάρια.

Δείτε το μαγευτικό χορό αυτού του ζευγαριού:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share