Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο γαμπρός έκοβε τη γαμήλια τούρτα όταν του έφυγε το μαχαίρι από το χέρι - Αυτό που ακολούθησε έκανε τους πάντες να "παγώσουν"

Έντρομοι όλοι οι καλεσμένοι

11 Σεπτεμβρίου 2020 11:19
Ο γαμπρός έκοβε τη γαμήλια τούρτα όταν του έφυγε το μαχαίρι από το χέρι - Αυτό που ακολούθησε έκανε τους πάντες να

Η ημέρα του γάμου για ένα ζευγάρι είναι μια μέρα που περιμένουν και οι δυο τους με αγωνία και περισσή χαρά. Όπως φαίνεται όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για το συγκεκριμένο άντρα μιας και άνετα μπορεί να πάρει τον τίτλο του πιο νευρικού και οξύθυμου γαμπρού. Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα γαμπρό να έχει "περίεργες" αντιδράσεις, δείτε εδώ τι έκανε ένα γαμπρός όταν η νύφη λιποθύμησε.

Η τελετή είχε ολοκληρωθεί και όλοι οι καλεσμένοι είχαν μεταφερθεί στο χώρο της δεξίωσης όπου και λίγο αργότερα έφτασε το ζευγάρι για να κόψε την τούρτα. Μόλις ο γαμπρός ξεκίνησε να κόβει την τούρτα του γλίστρισε το μαχαίρι από το χέρι με αποτέλεσμα η νύφη να γελάσει, πιστεύοντας πως το άγχος και η αμηχανία είχαν καταβάλει τον άντρα της. Ο γαμπρός όμως δεν φαίνεται να χαίρεται και τόσο, κρατάει το χέρι της νύφης και με μια άγαρμπη κίνηση κόβει το πρώτο κομμάτι.

Τα νεύρα του γαμπρού είναι εμφανέστατα αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Η συνέχεια περιλάμβανε μια σαμπάνια την οποία όπως φαίνεται στο βίντεο την κουνάει με μανία και τότε κάποιος φίλος του του δίνει μια μικρή συμβουλή για το άνοιγμα του μπουκαλιού. Για κάποιο περίεργο λόγο αυτό εξόργισε ακόμη περισσότερο το γαμπρό με αποτέλεσμα να πετάξει και να σπάσει το μπουκάλι και όλοι οι καλεσμένοι να τον κοιτάζουν έντρομοι.

Δείτε το βίντεο με τον οξύθυμο γαμπρό:

Ο γαμπρός βλέπει την αγαπημένη του να φεύγει - Λίγα λεπτά μετά έμειναν όλοι άναυδοι

Όταν αυτός ο γαμπρός είδε την αγαπημένη του να απομακρύνεται "πάγωσε" και σίγουρα δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε.

Ο γάμος είναι η σημαντικότερη ημέρα για ένα ζευγάρι καθώς σφραγίζουν την αγάπη τους μπροστά σε συγγενείς και φίλους. Την ιδιαίτερη αγάπη που έχει στο σύζυγό της αποφάσισε να δείξει αυτή η γυναίκα με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Για μερικά δευτερόλεπτα ο γαμπρός βλέποντας τη γυναίκα του να φεύγει λίγα λεπτά αφού ολοκληρώθηκε η τελετή στέκεται αμήχανος. Νομίζει ότι η σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της. Ο γαμπρός είναι κωφός, και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μια τέτοια συγκινητική κίνηση, δείτε εδώ ακόμη μία νύφη που τραγούδησε στη νοηματική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share